Elszólta magát az Escada Naomi Wattsról

Vágólapra másolva!
Elszólta magát az egyik neves divatház, az Escada szóvivője: Naomi Watts ruháját speciális igényeknek megfelelően alakították ki, a színésznő ugyanis várandós. A hírt Watts vőlegénye, Liev Schreiber is megerősítette.
Vágólapra másolva!

Hetek óta folynak a találgatások arról, hogy Naomi Watts, a King Kong című film főszereplőnője várandós-e az első gyermekével. "Félhivatalosnak" azonban már tekinthetjük a hírt: ugyanis az ausztrál származású színésznő Oscar-gálán viselt ruháját tervező cég szóvivője "elszólta" magát, tegnap este pedig a színésznő barátja, Liev Schreiber is megerősítette, hogy gyermekük lesz.

"Naomi Watts ruháját úgy terveztük meg, hogy az testének legszebb és legdrágább részét hangsúlyozza: a kisbabát, akit most vár" - írta a ruhát bemutató hivatalos sajtóközleményben az Escada divatház szóvivője.

Watts és kedvese, Liev Schreiber színész több, mint két éve élnek együtt, és már régóta szerettek volna gyermeket. A 38 éves színésznő ismerősei szerint mindketten "nagyszerű szülők lesznek".

"Igen, Naomi gyermeket vár" - árulta el egy tévéműsorban tegnap este Liev Shcreiber színész, a Mandzsúriai jelölt című film főszereplője. "Sajnos, nem tudok neki annyit segíteni, mint amennyit szeretnénk, folyton útban vagyok neki. De természetesen nagyon örülünk mindketten."

Schreiber azt is elmondta, abban még nem egyeztek meg, hogyan nevezik el a kisbabát. "Az biztos, hogy nem örökli az apja nevét" - jelentette ki a színész. "Túlságosan nehéz kimondani. Én eleget küzdöttem vele, nem akarom a gyerekemet is ezzel büntetni."