A fotós az apja Anna Nicole Smith lányának

Vágólapra másolva!
Több hónapig tartó huzavona után kiderült: Larry Birkhead amerikai fotós az apja a nemrég elhunyt Playboy-modell, Anna Nicole Smith hét hónapos kislányának, Dannielynn-nek.
Vágólapra másolva!

A kedden nyilvánosságra hozott vizsgálati eredmények szerint Larry Birkhead amerikai fotós az apja Dannielynn-nek, Anna Nicole Smith néhai modell hét hónapos kislányának.

"Én megmondtam előre, hogy Dannielynn az én lányom" - közölte a sajtótájékoztatón a 34 éves Birkhead. "Szeretném megköszönni mindenkinek, aki támogatott és mellettem állt. A kislányom hamarosan hazatérhet velem, és végre úgy élhetünk, mint egy igazi család."

A néhai modell ügyvédje, Howard K. Stern - aki szintén "versenyben volt" a biológiai apaságért, és a kislány anyakönyvi kivonatán is apaként szerepelt - korábban úgy nyilatkozott, nem akar harcba szállni a gyerek felügyeleti jogáért, ha kiderül, mégsem tőle van a kislány. "Azt szeretném, hogy Dannielynn boldog legyen. Biztos vagyok abban, hogy Larry mindent megtesz majd érte, én pedig támogatni akarom őket" - mondta Stern, majd hozzátette. "Amíg a bíróság nem dönt a kislány elhelyezéséről, a gyerek nálunk marad, de Larry akkor látogathatja meg, és annyi időt tölthet vele, amennyit csak akar."

A hét hónapos Dannielynn Hope Marshall Stern a február 8-án elhunyt Anna Nicole Smith második gyermeke, és a vagyonának a kizárólagos örököse: nagyon valószínű, hogy ő kapja majd meg azt a közel 500 millió dollárt, amiért az édesanyja harcolt néhai férje, az olajmágnás J. Howard Marshall családjával.