Drágán adja csókjait George Clooney

Vágólapra másolva!
Egy jótékonysági árverésen egy hölgy 350 ezer dollárt adott azért, hogy George Clooney amerikai színész megcsókolja.
Vágólapra másolva!

Egy jótékonysági árverésen George Clooney amerikai színész is kalapács alá került: egy szerencsés - és meglehetősen gazdag - hölgy 350 ezer dollárt, közel 75 millió forintot fizetett az Oscar-díjas Clooney csókjáért, az AIDS-kutatás támogatásáért rendezett vacsorán.

Eredetileg a hölgy csak egy hétnapos, mediterrán hajóutat kívánt megvenni, ám az árverést vezető Ellen Barkin - akivel Clooney az Ocean's Thirteen című filmben szerepelt együtt - visszautasíthatatlan ajánlatot tett.

"Aki megnyeri a licitet, azt az egyik kollégám alaposan megszorongatja" - jelentette ki a színésznő, aki az ajánlattal nemcsak Clooney-t, hanem a film más szereplőit is "felkínálta": a győztes Matt Damon, Don Cheadle, Andy Garcia és George Clooney közül választhatott.

Az est másik szenzációja Kylie Minogue ausztrál énekesnő rögtönzött fellépése volt: a vendégek "összedobtak" 300 ezer dollárt csak azért, hogy élőben hallják a szintén meghívott Kylie-t. Minouge végül két dalt énekelt el, ráadásul különleges kíséretet is kapott - Sharon Stone, az Elemi ösztön című film sztárjának személyében.

Az est vendégei között ott volt Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Eva Mendes, Goldie Hawn és Kurt Russell, a Sin City rendezője, Robert Rodriguez, valamint John Lennon fia, Julian is. A sztárok összesen hétmillió dollárt gyűjtöttek össze, az egész összeget az AIDS elleni kutatás támogatására ajánlották fel.