Charlize Theron megbukna földrajzból

Vágólapra másolva!
Charlize Theron, Hollywood egyik "legintelligensebbnek" tartott színésznője egy nemrég készült interjúban többször is Budapestet nevezte meg, mint Törökország egyik nagyvárosát.
Vágólapra másolva!

Charlize Theron, a Szörny című film Oscar-díjas főszereplőnője - akit Hollywood egyik "legintelligensebb" hírességének tartanak - egy nemrég készült interjúban lelkesen beszélt az utazásairól, de többször is Budapestet nevezte meg Törökország egyik nagyvárosaként.

A színésznő egy filmfesztiválra érkezett Isztambulba, hogy legújabb filmjét népszerűsítse, az interjúban azonban már Budapestről áradozott.

"Nemrég Törökországban voltunk, körbeautóztuk egész Budapestet" - mondta Theron. "Csodálatos város, és a filmfesztivál is fantasztikus volt. Olyan, mint Cannes-ban, csak sokkal egzotikusabb. Fantasztikus szőnyegeket vettem, imádtam a bazárokat, és elképesztő az a kedvesség, ahogy a budapestiek az ember felé fordulnak."

A 32 éves színésznő azt is elmondta: sokkal jobban szeret "hátizsákos turistaként" megismerkedni egy országgal, mint elegáns hotelekben időzni.