Eddie Murphy megnősült

Vágólapra másolva!
Eddie Murphy amerikai színész romantikus-egzotikus esküvőn vette feleségül barátnőjét, Tracey Edmonds producert, egy Bora Borához közeli szigeten, újév napján.
Vágólapra másolva!

25 meghívott előtt esküdött egymásnak örök hűséget tegnap Eddie Murphy amerikai színész, a Beverly Hills-i zsaru című film főszereplője és Tracey Edmonds producer. A ceremóniát egy egzotikus, magántulajdonban lévő, Bora Borához közeli szigeten tartották.

A menyasszony mezítláb vonult végig a tengerparton, krémszínű, testre simuló ruhában, míg a vőlegény krémszínű öltönyt viselt -áll a People magazin beszámolójában. Edmonds a koszorúslányoknak gyémánt fülbevalókat, míg Murphy a vőfélyeknek karórát ajándékozott.

A helyszínt egy neves rendezvényszervező, Colin Cowie választotta ki: a partszakaszt, ahol Murphy és kedvese kimondta a boldogító igent, 6000 kagylóhéjból kirakott "labirintussal" díszítették.

Az esküvőről és az azt követő partiról nem árultak el további információkat, mint ahogy azt sem, hol tölti a pár a nászútját.

Murphy-nak ez a második házassága - korábbi feleségétől, Nicole-tól öt gyermeke született. A komikus az apja Mel B brit énekesnő féléves kislányának, Angelnek is.