Vágólapra másolva!
Reese Witherspoon Oscar-díjas színésznő nem hajlandó vetkőzni és szexi képeken pózolni azért, hogy reklámozza a filmjeit - az amerikai híresség ugyanis úgy gondolja: ez "lealacsonyítja" a nőket.
Vágólapra másolva!

Reese Witherspoon amerikai színésznő szerint "lealacsonyító", hogy egyes színésznők úgy próbálják reklámozni a filmjeiket, hogy meztelen fotókon szerepelnek. Ő erre "soha nem lenne hajlandó" - jelentette ki egy nemrég készült interjúban.

"Megdöbbent, hogy valaki úgy próbál magának vagy egy filmjének nagyobb hírverést csapni, hogy meztelenre vetkőzik" - nyilatkozta a 31 éves színésznő a Glamour magazinnak.

A színésznő azt is elmondta, elsősorban a két gyermeke miatt döntött úgy, hogy nem akar többet meztelenül mutatkozni a filmvásznon vagy a lapokban.

"Két kisgyerekem van, és bármennyire szeretem a szakmámat, ők a legfontosabbak, és mindent megpróbálok megtenni azért, hogy ne mutassak rossz példát" - jelentette ki Witherspoon. "Hollywood valójában egy véget nem érő versenyfutás, amelyben soha nincs győztes és a nyeremény sem létezik. Amennyire lehet, szeretném őket megóvni ettől."