Vágólapra másolva!
Mariah Carey amerikai énekesnőt eljegyezte a kedvese, Nick Cannon színész-rapper - erősítette meg az Access Hollywoodnak a pár egyik barátja.
Vágólapra másolva!

Mariah Carey amerikai énekesnő hamarosan férjhez megy kedveséhez, a nála tíz évvel fiatalabb Nick Cannon zenészhez - erősítette meg a pár egyik ismerőse az Access Hollywoodnak. A két híresség szóvivője nem kívánta kommentálni a magazin értesüléseit, így azt sem lehet tudni, kitűzték-e az esküvő időpontját.

Az első találgatások az állítólagos eljegyzésről akkor indultak el, mikor az énekesnő egy hatalmas gyémántgyűrűvel az ujján jelent meg egy New York-i filmfesztiválon. Partnere, Cannon pedig csak annyit mondott az újságíróknak: "mindent imád Mariah-ban".

Az, hogy Carey és Cannon együtt vannak, alig néhány nappal az eljegyzés előtt derült ki; az énekesnő korábban Mark Sudack producerrel járt (bár a kapcsolatot hivatalosan soha nem erősítették meg), Cannon pedig tavaly még Selita Ebanks modell vőlegénye volt, de kapcsolatuknak még abban az évben vége lett.

Alig néhány órával az eljegyzés bejelentése után "botrányos" dolog derült ki a lánykérésről: magukat megerősíteni nem kívánó források szerint ugyanis Cannon ugyanazt a gyűrűt ajándékozta Carey-nek, mint amivel megkérte Selita Ebanks kezét.