Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Jótékony hatást gyakorol kapcsolatainkra ez a röpke tranzit, mindenki, akivel találkozunk, érzi rajtunk a sugárzó melegséget és barátságosságot. Kellemes lustaság tölthet el bennünket, megmutatkozhat gondoskodó ösztönünk önzetlenebb oldala, anélkül, hogy túlzásokba esnénk.

A Halakba lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban a sarkakat, lábujjakat, lábfejet valamint az idegrendszert érinti. Az ezeken a napokon alkalmazott reflexzóna masszázs pihentetőleg, méregtelenítőleg hat a szervezetre. Étrendünkben a nagy víztartalmú élelmiszerek fogyasztása ajánlott.

A Hold trigonba kerül a Jupiterrel, belső békénk és szeretetteljes viszonyulásunk embertársainkhoz hasonló reakciókat vált ki belőlük is velünk szemben. Nem csoda, hisz mindig azt kapjuk vissza, ami belőlünk árad. Őszinte és gyakorlati szintű segítőkészségünkkel önmagunkon is segítünk. Ez nem egy különösebben eget rengető tranzit semmilyen téren, mindenesetre jól fogjuk érezni magunkat, bizakodóak leszünk, és egyensúlyba kerülünk az egész világgal.

Később azonban a Hold kvadrátba kerül a Szaturnusszal, kicsit hajlamosak leszünk mindent a sötétebbik oldaláról látni - önmagunkat és másokat is, általában az egész világot. Ne merüljünk el ebben az állapotban, és ne szívjuk annyira mellre a dolgokat. Kilátásaink pillanatnyilag komorak, de hamarosan kiderül felettünk az égbolt. Hamar elmúlik ez a tranzit.

Ha eddig megpróbáltuk érzelmeinket elrejteni, vagy nem venni róluk tudomást, akkor azok most - a Hold - Plútó kvadrát hatására -, ellenállhatatlan erővel fognak a felszínre törni, leküzdhetetlen, oktalan vágyak vagy kirobbanó érzelmi összetűzések formájában. A legjobb módja az ilyen intenzív érzelmi energiák kezelésének, ha többé nem hunyunk szemet fölöttük, és őszintén szembenézünk velük. Ne riadjunk vissza az őszinte önvizsgálattól.

Vasárnapi horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet