Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai nap alkalmas lehet arra, hogy növényeinkkel foglalkozzunk, megöntözzük őket. A frizuránkkal való foglalatoskodás azonban nem alakul úgy ahogyan, mi szeretnénk, vagyis az eredményével nem leszünk maradéktalanul elégedettek.
Vágólapra másolva!

Este már érezhetjük a Hold-Szaturnusz trigon hatásait. Nagyon komolyan éljük meg érzéseinket, vágyunk arra, hogy érzelmi életünk megszilárduljon. Vágyunk a biztonságra, szilárd struktúrákra, kiszámítható reakciókra partnerünk részéről. Talán kicsit jobban meglátjuk ma a valóságot saját magunkkal kapcsolatban, és a másikat is teljes valójában szemlélhetjük.

Ma a Hold a Halak csillagjegyben halad, ami különösen a lábak területét érintheti, egészségügyi értelemben. A Hold-Plútó kvadrát alaposan felkavarja lelkünket, s az esti Hold-Mars kvadrát csak erősíti bennünk a feszültséget.

A Hold a Halakban tartózkodik, ami egészségügyi vonatkozásaiban a sarkakat, lábujjakat, lábfejet valamint az idegrendszert érinti. Az ezeken a napokon alkalmazott reflexzóna masszázs, pihentetően, méregtelenítően hat a szervezetre. Étrendünkben a nagy víztartalmú élelmiszerek fogyasztása ajánlott. Nagyon jót tehet, ha ma friss, oxigén dús levegőre megyünk, mivel a vérben lévő szállítórendszer is a Halak csillagképet érinti. Ezért idegrendszerünket, szervezetünket a mai napon frissíti fel a legjobban a friss, erdei levegő.