Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold már a Rák csillagjegyben halad, és trigonban áll az Uránusszal. Ne fogyasszunk túl sok alkoholt, se fűszeres ételeket - óvjuk a májunkat, ami ezen  a napon sokkal érzékenyebb.
Vágólapra másolva!

A Hold már a Rák csillagjegyben halad. Mivel a májunk ma érzékenyebb, tartózkodjuk mindattól, ami megterhelheti: ne együnk túlságosan fűszeres ételeket,és ne igyunk sok alkoholt. Fogyasszunk E-vitaminban gazdag ételeket, például gabonacsírát, és a főzéshez használjunk növényi olajat, salátánkba keverjünk olivaolajat és szórjuk meg fenyő- vagy szezám maggal, esetleg dióval vagy mogyoróval.

Hangulatunkat a mai napon a tisztaság szeretete határozhatja meg. Jó érzés a szépen rendben tartott otthon, azonban gondoljunk arra, hogy egyszerre nem tudunk minden helyiséget maradéktalanul kitakarítani. Talán jobban járunk, ha a nap egyik részében takarítunk, a másik részét viszont családunknak, kapcsolatainknak szenteljük.

A Hold ma trigonban áll az Uránusszal. Izgatottak lehetünk egész nap - de ez most egyáltalán nem zavaró, inkább serkentőleg hat Sokkal nyitottabban fordulunk az új élmények és eszmék féle.

Ma lehetőségünk lesz arra is, hogy egy kicsit felpezsdítsük az életünket, anélkül, hogy túlságosan a feje tetejére állítanánk mindent, s így családtagjainkkal is jobban el tudjuk fogadtatni a változásokat. Talán új barátokra is szert tehetünk, esetleg valamelyik rég nem látott kedves ismerősünk tűnik fel újra. Akár izgalmas hírekhez vagy új, sokat ígérő lehetőségekhez is hozzájuthatunk.