Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma délutánig a Skorpió csillagjegyben halad, és nehéz fényszögben áll a Marssal. Roppant akaratosak leszünk, ami erős céltudatosság, de rugalmatlanság formájában is megjelenhet.
Vágólapra másolva!

A Hold ma délutánig a Skorpió csillagjegyben halad. Érzékenyebbek lehetünk a vegyi anyagokra, ezért kerüljük az agresszív illatú tisztítószereket. Ha mégis ilyen anyagot kell használnunk, akkor kössünk maszkot az arcunkra, lehetőleg nyitott ablak mellet dolgozzunk, és öt percenként szívjunk egy kis friss levegőt.

Hangulatunk befelé forduló lesz, így a mai nap alkalmas lehet egy kis önvizsgálatra, s talán beismerhetjük önmagunk elől is gondosan titkolt hibáinkat is. Mindezt megtehetjük a legjobb barátunk társaságában is, de ha úgy érezzük "amatőr" segítséggel nem boldogulunk, forduljunk szakemberhez: pszichológushoz, kinenziológushoz.

Ma a Hold nehéz fényszögben áll a Marssal. Sokkal akaratosabbak, céltudatosabbak leszünk, de ez egyben jelent egyfajta rugalmatlanságot is: ha egyszer a fejünkbe veszünk valamit, akkor abból képtelenek leszünk engedni.