Karrierhoroszkóp január 21-től 27-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon kedvesen viselkedsz a munkahelyeden, ami népszerűbbé tehet. Ám igaz az is, hogy a feladataiddal nem könnyen boldogulsz. Elképzelhető, hogy azzal sem vagy teljesen tisztában, hogy mit is kellene csinálnod. Jó ötlet, ha egyeztetsz a feletteseddel, és pontos útmutatást kérsz tőle. Az üzleti életben fontos lehet, hogy jól olvasd el a fontos dokumentumokat! A papírmunka fokozottabb odafigyelést igényel tőled!

Bika (április 21. - május 20.)
Óriási benned a vágy, hogy több pénzt keress, hiszen úgy érezheted, hogy plusz anyagi erőforrásokra van szükséged. Éppen csak azt nem tudod, hogy miként fogsz több jövedelemre szert tenni. Könnyen lehet, hogy olyan területeken is tehetséges vagy, amelyekről neked, magadnak sincsen tudomásod. Megteheted, hogy útmutatást kérsz egy karriertanácsadótól. Az üzleti életben csak azokkal az ügyekkel vagy hajlandó foglalkozni, amelyek jelentősebb hasznot hoznak.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagy terveid vannak, kitartóan haladsz a céljaid felé a munkahelyeden. Ennek azonban ára is van, hiszen sokkal több energiát kell fektetned a feladataidba. Meg kell mutatnod azt is, hogy szinte két ember helyett vagy képes dolgozni. Mindezek mellett nagyon lényeges, hogy pontosan tedd a dolgodat. Jó eredményeket érhetsz el, tehát bonyolítsd le a napokban a fontos tárgyalásokat. Haladj lassan, de biztosan az eredmények felé!

Rák (június 22. - július 22.)
Rendkívül makacs vagy a munkahelyeden, ráadásul sértődékeny a hangulatod. Ha munkatársaid rosszul fogalmaznak egy mondatot, akkor rögtön úgy viselkedsz, mintha ellenségek lennétek, s esélyt sem adsz a tisztázásra. A napokban tudatosan kellene gyakorolnod a megbocsátást, legyél sokkal nagyvonalúbb a többiekkel. Az üzleti életben nagy tehetséggel rendelkezel, amikor meg kell győznöd valamiről partnereidet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Ügyelj jobban a napokban arra, hogy világosan fejezd ki magad a munkahelyeden. Azt is megtapasztalhatod, hogy a többiek össze-vissza beszélnek, s végül fogalmad sincs arról, hogy miként tarthatnál rendet a káoszban. A világos kommunikáció nagyon sokat segíthet ebben! Tartsatok minden nap egy rövid munkamegbeszélést, amikor tisztázzátok, hogy aznap kinek mi lesz a dolga. Nagyon ügyelj a hivatalos iratokra, fontos, hogy ezek rendben legyenek!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon sok a munkád, ám érzelmi szinten állsz hozzá a feladatokhoz. Ez azt jelenti, hogy ha éppen nincs kedved dolgozni, akkor egyáltalán nem érdekel a munka mennyisége. Ha pedig éppen energikusnak érzed magad, akkor annyit dolgozol, mint máskor egy hét alatt. Próbáld meg kiegyensúlyozni az érzelmeidet, így hatékonyabb lehetsz! Ügyelj arra, hogy összeszedetten jelenj meg a fontos tárgyalásokon!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Kicsit szeszélyesen kezeled a munkádat és a munkatársaidat is. Az egyik pillanatban még roppant energikus vagy, a másikban pedig úgy érzed, hogy rettenetesen fáradt vagy. A kapcsolataidra is jellemző a kiszámíthatatlanság, hiszen a rokonszenvet ellenszenv válthatja fel. Fontos, hogy indulatból ne mondj semmi olyat a többieknek, amit később még megbánhatsz. Az üzlet során ügyelj arra, hogy rossz kedved ne látsszon rajtad!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon erőteljesek a kommunikációs képességeid, tehát érdemes megbeszélned az aktuális gondolataidat munkatársaiddal, feletteseiddel. Szép eredménye lehet az egyeztetésnek, bár igaz, hogy megvan az esélye annak is, hogy túlságosan látszik rajtad, hogy uralni akarod a helyzetet. Nem szabad görcsösnek, vagy erőszakosnak látszanod felettesed előtt! Az üzlet során minden erőddel meg akarod győzni partneredet, és pont ettől nem sikerül.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon jó lehetőségeid nyílhatnak arra, hogy előre lépj, és a jövedelmed is megnövekedjen. A dolgod csak annyi, hogy meglátod azokat az alkalmakat, amikor számot adhatsz naprakészségedről, szakmai tudásodról. Ha lehetőséged adódik rá, akkor próbáld ki magad új szerepkörben, vállalj el olyan feladatokat, amelyekben eddig még nem volt tapasztalatod. Kiemelten figyelj oda a pénzügyeidre!

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon kommunikatív hangulatban vagy, s szívesen osztanád meg a gondolataidat munkatársaiddal, feletteseiddel. A gond csupán annyi, hogy nem fogalmazol elég világosan, így a többiek nem tudják követni a gondolatmeneted, bármilyen briliáns legyen is. Szedd össze egy kicsit jobban a mondandódat, nem árt, ha ragaszkodsz a lényeghez! Az üzleti tárgyalások során is nagyon fontos, hogy ne térj el a lényegtől, tárgyalj célirányosan!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Közlékeny hangulatban vagy, és szívesen vállalnád el munkahelyeden a szervezési feladatokat is. A kommunikációs képességed kiemelkedő, bár előfordulhat, hogy nem fogalmazol elég világosan, és félreértenek a munkatársaid. Nagyon fontos, hogy ne essetek egymásnak, hanem nyugodtan, higgadtan tisztázzátok a helyzetet. Ha bűnbakot kerestek, azzal még nem oldjátok meg a helyzetet! Az üzleti életben is fontos lehet, hogy összeszedetten tárgyalj!

Halak (február 20. - március 20.)
A napokban sokkal fáradtabbnak érezheted magad, talán a feladataidat is lassabban oldod meg. Ha türelmetlen vagy magaddal, akkor még rosszabb lesz minden, hiszen elképzelhető, hogy kapkodni kezdesz. Ha úgy érzed, hogy elborítanak a teendők, akkor próbálj megnyugodni. Gondold át, hogy melyek azok a teendők, amelyek a legfontosabbak, állíts fel rangsort a teendők között.