Karrierhoroszkóp március 24-től 30-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Fáradékony hangulatban lehetsz, nehezen rázódsz vissza az ünnep után a munka világába. Ha húsvétkor túlságosan sokat ettél, akkor még inkább igaz, hogy levertnek érzed magad. Sokkal lassabb lehetsz, és már reggel kiderülhet, hogy nem tudod felvenni a tempót. Nem kell magad rögtön belevetned az üzleti életbe, hagyj magadnak néhány napot arra, hogy belerázódj a napi feladatokba, tennivalókba.

Bika (április 21. - május 20.)
Kellőképpen feltöltődtél húsvétkor - ha családoddal töltötted az idődet, akkor duplán igaz, hogy végre alkalmad nyílhatott a kikapcsolódásra. A munkahelyen senki sem várja tőled, hogy azonnal felvedd a ritmust, hiszen máskor is több időre van szükséged ahhoz, hogy átlásd az elvégzendő feladatokat. Ha a héten alkalmad nyílik arra, hogy a barátaiddal is találkozz, akkor energikusabbá válhatsz egy beszélgetéssel, szórakozással töltött estétől.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Semmi kedved kemény munkával tölteni a napodat, nem nagyon tudsz visszarázódni a szürke és monoton hétköznapokba. Minél színesebb napok vannak a hátad mögött, annál nehezebb lesz unalmas feladatokkal foglalkoznod. Lehet, hogy erőt veszel magadon és megpróbálod türelmesen kezelni a teendőket, de azt tapasztalhatod, hogy ez sehogyan sem sikerül. Ha hibát találsz a saját munkádban, akkor legyél magaddal elnézőbb.

Rák (június 22. - július 22.)
Mindig törekedsz arra, hogy jó munkát végezz, de a napokban szinte tökéletes teljesítményt akarsz magadból kicsikarni. Nagyon jól dolgozol, a felettesed is elégedett veled, azonban te magad úgy érzed, hogy még jobb minőséget kell produkálnod. Ne ess abba a hibába, hogy a tökéletességet kergeted! Ez a hozzáállás könnyen megfoszthat attól, hogy élvezni is tudd a munkádat. Fontos, hogy megtaláld az örömet a hétköznapokban!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A napokban teljesen öntörvényűvé válhatsz, s azt gondolod, hogy azt csinálsz, amit csak akarsz. A viselkedésed persze nem kedvez a csapatmunkának, sokkal nehezebben tudsz együtt dolgozni a többiekkel. Szélsőséges esetben az is előfordulhat, hogy valamelyik munkatársadat nagyon megbántod, hiszen nem fogalmazol túl diplomatikusan. Ha kellemetlen mondandód van, akkor inkább "csomagold be" egy kicsit!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Általában visszahúzódó és szégyenlős vagy, ha lehet választani, akkor inkább a háttérben maradsz. A napokban nem engedheted meg magadnak, hogy elbújj, hiszen nagyon sok tárgyalásod, elintéznivalód válik aktuálissá. Most birtokában vagy az elbűvölő stílusnak, éppen ez lesz a sikereidnek a kulcsa. Ha van olyan fontos tárgyalásod, amely időszerű lenne, akkor mindenképpen a napokban bonyolítsd le.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Kreatív hangulatban, sokkal találékonyabban állsz hozzá a feladataidhoz. Elképzelhető, hogy sikerülhet sokkal hatékonyabban megoldanod a munkádat, ám azt tapasztalhatod, hogy mégsem díjazzák az ötleteidet. Sőt, felettesed egyenesen belekényszeríthet abba, hogy továbbra is a bevált módon kezeld a teendőket. Nagyon dühös leszel, hiszen nem hagyják szárnyalni a képzeletedet. Az üzleti ügyek intézése során szentelj nagyobb figyelmet az új lehetőségeknek!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon kedves és segítőkész hangulatban vagy, igaz lehet, hogy mindenkivel törődsz a munkahelyeden. Arra is lehet energiád, hogy legyen egy-egy jó szavad a többiekhez, és ez hihetetlen népszerűséget hozhat neked. Sikerülhet megteremtened a családias hangulatot a munkahelyeden, sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz a munkatársakkal. Az üzleti életben ügyelj arra, hogy semmiképpen se az érzelmeid irányítsanak!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Máskor is szereted hallatni a hangodat, ám a napokban még inkább igaz lehet, hogy nagyon beszédes kedvedben lehetsz. Lehet, hogy nem is tudod összeszedetten megfogalmazni a mondandódat, hanem kifejezetten csapongóvá válsz. A teendők között is nehezen tartasz rendet - elképzelhető, hogy kapkodni kezdesz, s a nap végén azt veheted észre, hogy szinte semmit sem haladtál.

Bak (december 22. - január 20.)
Tisztában vagy azzal, hogy a munkád mennyi hasznot hozhat számodra. Most különösen a pénzügyekben nézel jó időszak elé, hiszen végre a munkád meghozza az anyagi gyümölcsét is. Ha, pedig több pénzt tudsz keresni, akkor a lelkesedésed is megnő, bár rád igaz, hogy minden körülmények között teljesíted a kötelességedet és nagyon megbízható vagy. Az üzleti életben most bonyolítsd le a fontos tárgyalásokat!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon beszédes hangulatban vagy a napokban, ám nem csak a munkatapasztalatokat osztod meg a munkatársakkal, hanem szívesen beszélsz a magánéletedről is. Vigyázz, hogy mit mondasz a többieknek, hiszen nem mindenki érdemes a bizalmadra. A legjobb, ha a magánéletedet kinn hagyod, amikor belépsz a munkahelyed ajtaján. Az üzleti tárgyalások során összeszedettebbnek kellene lenned, hiszen másként nem haladsz a feladatokkal!

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon kommunikatív hangulatban vagy a napokban, s igaz rád, hogy rendkívül kedvesen bánsz a többiekkel. Óriási kisugárzással rendelkezel, így szinte bármit el tudsz érni a munkatársaknál. Ügyelj arra, hogy etikusan viselkedj, hiszen nem tisztességes, ha rábeszéled a többieket arra, hogy a te munkádat is végezzék el. Mivel szívesen töltöd az egész napodat csevegéssel, nagyon valószínű, hogy elúszol a teendőkkel.