Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad, szextilben áll a Jupiterrel. Lelkesek, derűlátóak lehetünk egész nap, örömmel fogadjunk a bennünket érő kihívásokat. Kapcsolatainkban is barátságos légkör uralkodik, jól érezzük magunkat a családtagjaink körében.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad. Ma hajlamosabbak vagyunk arra, hogy minden magunkhoz vett táplálékot elraktározzunk, így nagyobb a hízás esélye. Bár erőteljesen vágyhatunk a bőséges, nehéz étkezésekre, próbáljuk meg kicsit visszafogni magunkat - még akkor is, ha az ünnepi asztalon a legkedvesebb fogásaink sorakoznak.

Lelkesek, derűlátóak lehetünk egész nap, örömmel fogadjunk a bennünket érő kihívásokat. Szinte minden feladatot egyfajta versenyként fogunk fel, és nagyon élvezzük, ha megmutathatjuk, milyen okosak, ügyesek, tehetségesek vagyunk. Hajlamosak leszünk azonban arra, hogy ne vegyük figyelembe az apróbb részleteket. Ennek viszont az lehet a következménye, hogy úgy tűnünk, mint aki félvállról veszi a dolgokat, és valójában nem is érdekelnek minket azokat a dolgok, amelyekért korábban még lelkesedtünk. Használjuk ki inkább a Nyilasra jellemző "nyughatatlanságot", mozgékonyságot, és próbáljunk ki egy új sportot (lehetőleg a szabadban) - erre még akkor is érdemes időt szánni, ha egész nap a karácsonyi ügyeket intézzük.

Ma a Hold áll szextilben a Jupiterrel. Ma egész nap nyugodtak leszünk, lelki békénk helyreáll, kapcsolatainkban barátságos légkör uralkodik, gyöngéd megnyilvánulásokat tapasztalhatunk partnerünk részéről. Kiegyensúlyozottak, boldogok lehetünk a nap folyamán, jól érezzük magunkat a családtagjaink körében. Különösen kifinomulttá válhat az ítélőképességünk és az intellektusunk, komoly fejlődést érhetünk el, elsősorban akkor, ha képesek vagyunk az érzelmeinket is egy kicsit racionálisan nézni. Ha engedjük az agyunknak, hogy elemezgesse az érzelmeinket, sok érdekes dolgot deríthetünk ki saját magunkról.