Szerelmi horoszkóp január 1-től 8-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Szeretnél valami merőben újat kipróbálni a következő napokban - az új év jó ürügy lehet neked erre -, még akkor is, ha a kedvesed egyáltalán nem lelkesedik az ötleteidért. Ahelyett, hogy erőszakosan rákényszerítenéd az akaratodat, inkább próbáld meg baráságosan, kedvesen meggyőzni őt. A hétvégén nagyon érdekes új emberekkel ismerkedhetsz meg, ez különösen akkor lesz jó hatással az életedre, ha még csak most keresed a párodat. Arra azonban ügyelj, hogy ne akarj azonnal hosszú távra tervezni az új partnereddel, előbb ismerjétek meg jobban egymást!

Bika (április 21. - május 20.)
Szeretnéd a szerelem tradicionális oldalát megélni: romantikára, udvarlásra és kedvességre vágysz, az új ötleteket vagy a vad szenvedélyességet most nem díjazod annyira. A partnered ezzel szemben szeretné a testi szerelmet megtapasztalni, és nem igazán élvezi a "csendesebb" órákat. Valahogy próbáljatok megegyezni, komprpmisszumot kötni, mert ha csak szenvedtek egymás mellett, az egyikőtöknek sem lesz jó. A hétvégén próbálj meg ellenállni a kísértéseknek - legyen szó akár egy flörtöléssel teli buliról, akár valami olyan "hibáról", amit felfedezel a kedvesedben, és ami miatt veszekedhetnél vele.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Elég zavarosan indulhat neked az új év, mert egyszerűen nem látod tisztán, hová is tart a párkapcsolatod, ez pedig elkeseríthet - szereted ugyanis, ha jól kiszámítható mederben, a terveid szerint alakulnak az események. A párod viszont nagyon kellemesen érzi magát a közeledben, és mindent kész megtenni azért, hogy a jókedvét átragassza rád. A jövő hét elején könnyen megoldást találhatsz a problémáidra, csak az kell hozzá, hogy kellően nyitottan és a másik véleményét is figyelembe véve beszélj a partnereddel.

Rák (június 22. - július 22.)
Nem indul könnyen az új év, mert - bár jobban szereted az érzelmekkel teli beszélgetéseket - most a szellemi képességeidre lesz inkább szükséged, ha meg szeretnéd oldani a felmerülő problémákat. A hét vége felé nagyon filozofikus hangulatban lehetsz, szívesen gondolkozol az életedről, és örömmel tervezgetsz - és annak örülsz a legjobban, ha ezeket a gondolatokat megoszthatod a kedveseddel. A mély beszélgetések most igen kedvező hatással lehetnek a kapcsolatodra, mert új oldalatokat is megmutathatjátok a másiknak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Ezen a héten elég sok lehetőséged lesz arra, hogy szembenézz a korábban elkövetett hibáiddal, és ki is javítad azokat - vagy legalábbis elgondolkozz azon, mit kellene máshogy csinálnod a jövőben, hogy ne kövesd el ugyanazt újra és újra. A jövő hét elejétől lehet néhány vitád a kedveseddel, elsősorban kisebb-nagyobb félreértések miatt, de szerencsére ezeket könnyen meg tudjátok beszélni; sőt, ezek során a beszélgetések során nagyon sok újat tanulhatsz a kedvesedről, teljesen új személyiségvonásait ismerheted meg.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sokat tanulhatsz a szerelemről, párkapcsolatokról és őszinteségről a következő napokban, még akkor is, ha korábban azt hitted, már mindent láttál és mindent megtapasztaltál. A kedvesed azonban most okozhat neked néhány meglepetést - és az, hogy ezek kellemesek vagy kellemetlenek, csak nézőpont kérdése. A jövő héten egy kicsit bizonytalanabbnak érezheted magad, sőt, az is megfordul a fejedben, hogy a partnered csak érdekből van veled, de szerencsére, ő könnyedén meggyőz majd téged a "szándékai tisztességességéről".

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Igen kreatív hangulatban vagy, és sok új szórakozást, programot találhatsz ki, amellyekkel teljesen elvarázsolhatod a kedvesedet. Ha eddig egy kicsit feszült, vagy bizonytalan volt a kapcsolatotok, akkor most sokat tehettek azért, hogy újabb szintre emeljétek azt, és boldogabban kezdjétek az úk évet. A hét végén egy kicsit fogd vissza magad, mert bár szívesen kísérletezel, az eredmények most nem lesznek olyanok, mint amilyenre számítasz. Inkább tedd félre egy kicsit az ötleteidet, de ne feledkezz meg róluk!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Szívesen próbálnál ki valami őrültséget, talán csak azért, hogy megfigyeld, milyen hatással lenne ez a kedvesedre; ám a következményeken már nem szívesen gondolkozol el. Ezért jobb lenne, ha csak álmodoznál, és nem cselekednél, bármennyire is vágyakozol erre. Ha még keresed a párod, akkor a jövő hét első napjaiban jó eséllyel találhattok egymásra egy érdekes illetővel, akit legkönnyebben fantasztikus intellektusoddal és nagyszerű beszélőkéddel csábíthatsz el.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon vidám és játékos hangulatban lehetsz ezen a héten, és ennek szinte csak pozitív hatásai lesznek az életedre: ha már régebb óta élsz kapcsolatban, akkor kellemes, boldog órákat élhettek át a partnereddel; ha pedig még csak most keresed a párod, akkor könnyen csábíthatsz el valakit, akivel hamar egymásra találhattok, szellemileg, fizikailag és érzelmileg egyaránt. A hétvégén még energikusabb napjaid lehetnek, ezért, ha van rá lehetőséged, akkor menj el sportolni a szeretteiddel, vagy vegyetek részt valamilyen játékos versengésben.

Bak (december 22. - január 20.)
Rengeteg randevúra hívhatnak el ezen a héten (igen, még akkor is, ha régebb óta párkapcsolatban élsz!), és neked csak válogatnod kell a kínálkozó lehetőségek közül. Egy kicsit talán terhes is lehet neked ez a nagy figyelem, ám ha valaki esetleg lemondja a megbeszélt találkozót, akkor rettenetesen megsértődhetsz: mintha úgy éreznéd, hogy ez csak a te előjogod lenne... A hét végétől szívesen töltődsz fel mindenféle élménnyel, ezért inkább vonulj vissza, és olvass el pár jó könyvet vagy lapozz át érdekes magazinokat. Ha pedig a partnereddel lennél együtt, akkor menjetek el moziba, színházba vagy koncertre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Egy kicsit rosszabbul alakulhatnak a párkapcsolati ügyeid ezekben a napokban, egyszerűen azért, mert sokkal szívesebben foglalkozol most magaddal, mint a másikkal. Szerencsére, ebből nem lesz most nagyobb sértődés, de arra fel kell készülnöd, hogy ha a párod nem kap tőled elég figyelmet, akkor egyszerűen otthagy - természetesen nem örökre -, és nyugodtan élvezheted az egyedüllétet. A hétvégén már sokkal kiegyensúlyozottabb lehet a viszony közöttetek, és nagyon kellemes beszélgetésekben lehet részetek.

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon lelkesen köszöntöd az új évet, és hatalmas lelkesedéssel veted bele magad a párkapcsolatod alakítgatásába. Most kellően nyitott lehetsz arra is, hogy merőben új "szokásokat" vezess be az életedben, és szerencsére a párod is vevő az ötleteidre, sőt, tovább is gondolja ezeket. Ennek a kellemes együttműködésnek pedig erősebb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb kapcsolat lehet az eredménye. Ha még párt keresel magadnak, akkor is jót tehet neked néhány változás.