Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Takács Mária volt a harmadik szerencsés jelentkező, akit kisorsoltunk a Nyerjen sminktanfolyamot! pályázatunkon, és ezzel részt vehetett Lyn de Gara imázstanfolyamán.

Miért jelentkeztél Lyn de Gara tanfolyamára?

Egy nő magabiztosabb és határozottabb, ha jó a megjelenése. Ne csak azt mondják, hogy "jó a rúzsod", vagy "szép a blúzod", sokkal jobb érzés, ha azt mondják az emberek "elegáns vagy, csinos vagy", ez azt jelenti, hogy jó az összhang, a harmónia.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara
Marika tanfolyam előttTanfolyam után

Nem akarok szürke hétköznapi nő lenni, meg akarom találni az egyéniségemhez illő stílusom, melyben jól is érzem magam. Fontos számomra, hogy az első benyomás pozitív legyen rólam az emberekben. Még jobban akarok érvényesülni a munkahelyi és magánéletemben.

Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázstanácsadó, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra, és hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Jelentkezzen meg Lyn de Gara tanfolyamára!


A tanfolyam előtt sokat gondolkodtam egy-egy ruhán a boltban, hogy megvegyem-e vagy ne, jól áll-e vagy nem, bizonytalan voltam magamban, ma már tudom, hogy hogyan vásároljak tudatosan, mi az, ami, ha tetszik, sem előnyös, így a boltban marad, és mi az, amit bátran megvásárolhatok.

Volt valami, amit eddig nem is sejtettél magadról?

Nem gondoltam volna, hogy Lyn hosszabb frizurát ajánl nekem és fél árnyalattal sötétebbet - eddig azt gondoltam, hogy a rövid haj jól áll és határozottságot sugall. Sejtelmem sem volt, hogy a kiegészítők milyen nagymértékben meg tudják változtatni az összhangot. Nem tudtam, hogy a megfelelő állással, lábtartással az alakom keskenyebbnek látszik. Szerettem a pasztellszíneket, és kiderült, hogy sápasztanak, és most már azt is tudom, hogy használhatok enyhe őszi színeket is a meleg-tavaszi színeken kívül, valamint, hogy az alakomhoz a hideg színek előnyösebbek.