Liz Hurley időtálló klasszikus szépsége

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A róla készült egyszerű és mégis provokatív fotók bizonyítják, hogy miért ő a kozmetikai mamutcég kedvenc arca, annak ellenére, hogy az ő életkorában más modellek már rég visszavonulnak. A 37 éves Liz új szerződése állítólag 2 millió fontról szól, és a benne foglaltak szerint 40 éves születésnapját is még a cégnél fogja ünnepelni.

Forrás: HölgyfórumForrás: Hölgyfórum
Liz Hurley legújabb fotói nem okoztak csalódástLiya Kebede az Estée Lauder első színes bőrű modellje

Az Estée Lauder új kampányának másik, debütáló modellje a 24 éves etiópiai Liya Kebede modell. A friss szépség, aki már ismertté vált a francia és olasz Vogue-olvasók számára, mivel címlaplányként szerepelt, az Estée Lauder cég első színes bőrű arca.

Amikor Liz Hurleyt mint a cég fő reklámarcát az Estée Lauder lecserélte a fiatalabb amerikai modellre, Carolyn Murphyre, sokan hitték azt, hogy modellkarrierje végéhez ért. A mostani róla készült új fotók viszont bebizonyították, hogy a színésznő/producer és egy gyerek édesanyja nem vesztett semmit varázsából, és büszkén kezdheti el a cégnél töltött kilencedik évét az Estée Lauder-termékek népszerűsítése érdekében.