Elie Saab, a libanoni Versace

Vágólapra másolva!
Bár Elie Saab libanoni divattervező nem járt híres és régi divatiskolákba, mint a divatvilágban régóta uralkodó nagy házak üdvöskéi, mégis ő az akinek szemtelenül sziporkázó, majd-mindent-megmutató ruhái egyre több szupergazdag klienst hoznak.
Vágólapra másolva!

A hét végén véget érő párizsi divathétnek nagyszerű záróakkordja volt Elie Saab bemutatója, amelyen ragyogó sifon, uszályos ruháival méltán kiérdemelte a libanoni Versace becenevet.

Forrás: EPAForrás: EPA


2004 divatja Párizsbanjavascript:open_doc('http://www.origo.hu/galleries/2004_200412116296/index2.html',500,440)Eliesaab.comhttp://www.eliesaab.com/Linkek divattervezőkrőlhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/001/512/

Combközépig érő metálezüst és -arany csizmáival, osztrigaszínű bőr kabátkáival elbűvölte a nemzetközi közönségét, de összességében Saab kollekciója inkább az arab felső tízezer életstílusa iránti szeretetét és rajongását tükrözte. Citrom, lime és gránátalma ihlette darabjaival, és az elmaradhatatlan aranyhalmokkal Saab elegendő okot adott lojális híveinek, hogy megünnepeljék és izgatottan várják elkövetkező alkotásait.