Vágólapra másolva!
Calvin Klein divattervező kiválasztotta azt a sztárt, akit legújabb parfümje képviseletére és népszerűsítésére szánt. A divattervező kiszemeltje nem más, mint Scarlett Johansson ifjú színésznő, a Bafta-díj nyertese a legjobb színésznő kategóriában.
Vágólapra másolva!

Klein jövő év őszén dobja piacra legújabb parfümjét, de már most szerződtette a 19 éves szőkeséget, akit majd Peter Lindbergh fotós fog megörökíteni a kampány plakátjaira szánt fotókon. A plakátkampánnyal egy időben televíziós reklámsorozat is indul. "Éppen amikor már azt gondoltam, ennél jobban nem is mehetnének a dolgaim, jött ez az ajánlat. Calvin Kleinnal kapcsolatban lenni valóságos álom" - nyilatkozta az fiatal tehetség.

Klein divattervezőnek, aki jelenleg Natalia Vodianova modellel és Freddie Ljungberg focistával áll szerződésben, híres arról, hogy mindig felfedezetlen vagy friss tehetségeket alkalmaz kampányaiban. Ilyenek voltak Kate Moss, Brooke Shields, Christhy Turlington, Jessica Miller, Amber Valetta, Mark Whalberg, Ashton Kutcher és Macy Gray is.

"Scarlett egy fiatal, friss és energikus lány, a szofisztikáltság és az önbizalom megtestesítője, aminek egyvelege nem mindennapos a mai világban. Emellett nagyszerű humorérzéke van"- indokolta meg a Klein divatház döntését Kim Vernon, a Calvin Klein konszern reklámkampány-felelőse.