Audrey Hepburn a legtermészetesebb szépség

Vágólapra másolva!
Egy francia ásványvízgyártó cég által összeállított százas listáról kellett kiválasztani a szépségipar prominens személyiségeinek az általuk legtermészetesebb szépségnek tartott tízet. A Római vakációból és a Reggeli Tiffanynál című klasszikusból ismert Audrey Hepburn végzett a legjobb helyen, legalábbis a sminkmesterek, divatlapszerkesztők, modellügynökségek és divatfotográfusok szerint.
Vágólapra másolva!

A százas listán csupa olyan híresség szerepelt, aki a természetes szépséget, egészséges életmódot, belső és külső szépséget együtt testesíti meg, aki hamvas bőrrel, természetes kisugárzással, valamint arcszínnel bír. Az első öt közé szavazták még be Liv Tylert, Cate Blanchettet, Angelina Jolie-t és Grace Kellyt.

"Audrey Hepburn a természetes szépség megtestesítője. Kivételes bájjal és belső szépséggel rendelkezik, ami akkor sugárzik a leginkább, amikor mosolyog. A bőre üdének néz ki az összes filmszerepében, bájos és vidám személyisége pedig keresztülragyog rajta" - nyilatkozta az Elle divatmagazin képviseletében Rosie Green.

Nemzeti szinten az ausztrál hölgyek voltak a legsikeresebbek a versenyben, az első tízbe hármuknak, Natalia Imbrugliának, Cate Blanchettnek és Elle MacPhersonnak sikerült bejutnia. Diana hercegnő csak a tizenkettedik helyen végzett.