A szem sminkje

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Szempillaspirálok

Még az intenzív, szép sminknél is ügyelj, hogy a pillák ne ragadjanak össze.

Ha dús pillákat szeretnél, használd a Volum' Express dúsító szempillaspirált. Hibátlan szempillafesték, mely megháromszorozza pilláid sűrűségét. Növényi eredetű lipoviasz formulája és speciális keféje dússá varázsolja és egyenként választja szét szempilláidat. Tekinteted mély és intenzív lesz.

Egészséges, őrjítően lágy pillákat szeretnél?

Használd a Full'N'Soft szempillaspirált, amely természetes hatású szempillákat eredményez, ugyanakkor tartós színt kölcsönöz a szempilláknak. Erősíti, védi és ápolja őket már a tövektől kiindulva. Ápoló összetétele újfajta gyantát tartalmaz, amely segíti a színpigmentek homogén eloszlását, valamint ceramidokat és E-vitamint tartalmaz. Különleges keféjének köszönhetően őrjítően dús szempillákat varázsol.

Íves, jól látható pillákról álmodsz?

Használd a Wonder Curl göndörítő szempillaspirált, amely kiemeli a pillák ívét és megnagyobbítja a szemet. A kefe formáját a régi szempillabodorítók inspirálták. Alakja követi a pillák ívét, íves és hihetetlenül hosszú pillákat eredményez. Elasztikus polimert és fixálót tartalmaz, így tartósan íves pillákat és csábos, bátrabb tekintetet varázsol.

Általános, intenzív szempillafestéket keresel?

A Great Lash szempillaspirál az USA elsőszámú és a divatvilág közkedvelt szempillaspirálja. Hála precíziós, dúsító keféjének, természetesen dús és hosszú pillákat varázsol. Krémes, pigmentekben gazdag állaga tökéletesen fed és szinez.

Amikor felteszed a szempillafestéket, kezdd a felső pillákkal, állad emeld fel, és nézz lefelé. A festéket a szempilla tövétől kezdve vidd fel, a szem belső sarkától kifelé haladva. Ha kicsi vagy karikás a szemed, előnyösebb, ha nem fested ki az alsó pillákat, mert ez összeszűkíti a tekintetet.

Szemhéjpúderek

Természetes hatást szeretnél, egy olyan szemhéjpúdert, melynek púderes állaga, extrém lágysága és könnyedsége elfeledtetik létezését? A Natural Accents szemhéjpúder nagyon lágy, finom és könnyed, mely vékony hálóként simul szemhéjadra. Tápláló összetétele védi a bőrt a kiszáradástól. 10 csodálatos színben kapható.

A Cool Effect szemhéjpúder krémes állagú, csillogó szemhéjpúder, mely természetes fényt kölcsönöz a szemnek egész napon át. A Cool Effect krém szemhéjpúder felvitel után kellemesen hűsíti a szemhéjat. A könnyű, zselés formula varázslatosan fénylő selymes púderré válik, egyszerre lágy és friss érzést biztosítva.

Előbb a világos színt vidd fel a szemhéjra, a szemöldökcsontra és a szem belső zugába, majd a sötét színt a felső szemhéjra. Satírozd el a festéket a szem külső sarkánál. A szemhéjpúdereket soha ne egymás mellé, hanem egymást fedve tedd fel, mert így egybeolvadnak.

Ajánlat