Az ajkak sminkje

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ajakrúzsok

A Water Shine ajakrúzs az első "vizes csillogású" rúzs. Összetétele nedvesen csillogó színeket és tökéletes kényelemérzetet biztosít. Ajkaid hihetetlenül puhák és tökéletesen hidratáltak maradnak, ugyanakkor szuperfényessé válnak. Összetételében olyan anyagokat használtunk, melyek visszaverik a fényt, akárcsak a víz felszíne. Finom színei felerősítik ajkaid és vizesen csillogóvá varázsolják. A Water Shine rúzscsalád 10 gyönyörű színben létezik.

A Water Shine ajakrúzs magában is ragyogó, természetes sminket ad. Ajkaid szexisebbek, teltebbek lesznek. Más rúzsra felkenve ívesebb, bársonyosabb hatást kelt. "A végzet asszonya leszel!"

Olyan rúzsra vágysz, melynek színe úgy ragyog, mintha akkor tetted volna fel?

Color 'N Fix

Elvárod rúzsodtól, hogy ajkaid ápolja, fényt, bársonyosságot adjon nekik? Szépítsen és tápláljon: biztosítson hidratáltságot és kényelmet?

Hydra Cream hidratáló ajakrúzs

A Lip Polish szájfény egy krém állagú ajakfesték, amely úgy fed, mint egy rúzs és fénylik, mint egy szájfény. Ajkaid érzékivé, csillogóvá válnak, mintha újjászülettek volna. A Lip Polish magában vagy rúzzsal együtt használandó. Használj rúzsod színéhez hasonló színt, vagy annál világosabbat, melyet az ajkak közepére tégy fel.

Fortélyok

Minél élénkebb és sötétebb a rúzsod, annál több gondot kell fordítanod ajkaid sminkjére. Kontúrceruzád színe egyezzen vagy legyen sötétebb rúzsod színénél. De vigyázz, a túl sötét kontúr kemény arckifejezét kölcsönöz.

Tanácsok, hogy rúzsod tovább tarson:

Tedd fel a rúzst, itasd fel a felesleget egy papír zsebkendővel, púderezd be ajkaidat, majd tégy fel egy második réteg rúzst!

Szájkontúr rajzolása: Ha vastag szájat szeretnél, húzz vonalat a szájszögletektől a száj közepéig. Ha vékonyabb szájat szeretnél, húzz vonalat a száj közepétől a szájszegletekig. Az alsó ajak közepét húzd ki először, majd kösd össze a szögletekkel.

A rúzs színének kiválasztásánál is nagy szerepe van ajkaid alakjának. A világosabb és fényes színektől ajkaid teltebbnek, míg a sötét, matt színektől vékonyabbnak tűnnek majd.

Ajánlat

A körmök sminkje

A szem sminkje

Az arc sminkje

A L'Oréal Magyarország honlapja

A kozmetikus válaszol - szépségápolási tanácsadónkat bőrápolásról, sminkelésről, kozmetikai tetoválásról, a táplálkozás és a szépség kapcsolatáról kérdezhetik.