Hódít a hetvenes évekbeli bikini

Vágólapra másolva!
Az idén sem kell attól félniük a férfiaknak, hogy a hölgyek túl sokat takarnának el magukból a strandokon. 2005 nyarán is hódít a falatnyi méretű, vékony pántos, harsány színű, gyümölcsökkel, virágokkal tarkított felső és a James Bond-filmekből ismert, csípőt hangsúlyozó alsó.
Vágólapra másolva!

A 2005-ös nyári fürdőruha-divatra a trópusi stílus, a csípőt kiemelő, James Bond-filmből ismerős fürdőalsó és a hetvenes évekbeli bikinifazon lesz a jellemző. A hippis stílusjegyek is megjelennek a fürdőruhákon: rengeteg divattervező dolgozik virágmintákkal, hímzéssel és a már említett csípőbugyikkal.

Sok feltűnő, harsány neonszínt is láthatunk majd a strandokon, de leginkább a sárga, a rózsaszín, a zöld és a kék lesz a trendi.

Forrás: www.victoriassecret.comForrás: www.victoriassecret.com

Ebben a szezonban még a tavalyi kollekcióknál is kevesebb ruha takarja a női idomokat. A kisebb mellű hölgyek sem búslakodhatnak, hiszen a háromszög alakú, szivacsos bikinifelsők nekik is igazán jól állnak, és szép dekoltázst kölcsönöznek. A bikinialsók között sok lesz olyan, aminek első és hátsó részét csak egy vékonyka spagettipánt tartja össze, ami nemcsak szexis, hanem hasznos is: csíkmentes barnulást biztosít.