Egyszer kedves, máskor rám se bagózik

Vágólapra másolva!
Bárcsak tudnák a nők férfiszemmel látni a világot, férfiaggyal gondolkodni néhány helyzetben! Addig, amíg erre nincs mód, inkább kérdezzünk meg egy pasit, hogy ő hogyan látja helyzetünket.
Vágólapra másolva!

Szia Facér Pasi!

Én most egy nagy gonddal fordulok hozzád, remélem, segítesz. Azt el kell árulnom, hogy egy 13 éves lány vagyok, az átlagosnál egy kicsit teltebb, de semmiképpen nem kövér. Tehát mindent az elején kezdek, hogy értsd.

Ez az egész a 13 éves osztálytársammal tavaly ősszel kezdődött. Egyszer csak ülök a suliban a padon, és kérdezett valamit a házi feladatokkal kapcsolatban, mire én válaszoltam neki, és egyszer csak azt mondja nekem, hogy én milyen jó csaj lennék!!!!

Én már ennek is nagyon örültem, hogy egy ilyen fiú azt mondta, hogy "milyen jó csaj lennék". De tudod, ez a "lennék" szó feltételes módban nem igazán tetszett. Mert miért csak "lennék"??? Ezt persze kitudakoltam a barátnőm segítségével, és a srác azt mondta, hogy ha egy kicsit vékonyabb lennék. Ez tavaly volt, ami azt jelenti, hogy sokkal alacsonyabb voltam, de sokak szerint nagyon megnyúltam, és már egész csinos vagyok a régebbi alakomhoz képest.

Egy kicsit felháborodtam, de utána le is higgadtam. Majd pár hónap múlva a srác megtudta, hogy szerelmes vagyok belé. ő azt gondolta, hogy én csak úgy félvállról vettem az ő "milyen jó csaj lennél" dumáját. Mikor ezt megtudta, elbeszélgettünk, azt mondta, ő csak barátként szeretne velem lenni. De azt tudni kell, hogy addig se voltunk nagy barátok, csak osztálytársi viszonyunk volt.

Beletörődtem, pedig nagyon megbántott, de végül túléltem, viszont utána is folytatódtak a szemezések az órán, meg hasonlók. Aztán jött a nyári szünet. Nyáron nem is találkoztunk, én sem kerestem, és persze ő sem engem.

Majd jött a sulikezdés. Most mindig odajön hozzám, és mindig kérdez valamit, akármit, és én persze csak osztálytársként bánok vele. De most már nem is tudom, mit érzek??? Egyszer kedves velem, máskor meg rám se bagózik. Nem tudom, most mi van???

Ő egy mackós alkat, és sokak szerint teljesen összeillünk, de hát ő mondta: "Vége". Én már nem megyek oda hozzá, mert tavaly is én kezdeményeztem. Csak az a baj, hogy sokszor úgy érzem, hogy szeretném, ha megcsókolna, és szeretném, hogy a karjaiban tartson, és csak reménykedni tudok abban, hogy esténként ő is így érez.

Régebben én azt gondoltam, hogy ez csak egy kis diákszerelem, de nem annak látszik. Vagy csak azért nem megy ki a fejemből, mert szinte minden nap látom? Segíts!!!

Légyszi írj!!! Szükségem van egy férfi véleményére! A segítségedet előre is köszönöm! Légyszi mindenképpen írj!!!

Drága Annácska!

13 évesen mindenki csak beszél össze-vissza és senki nem tudja, mit is akar valójában (főleg a fiúk). Viszont ebben a korban kezdik érdekelni a lányokat a fiúk és viszont. Mindeközben mindenki szinte hónapok alatt változik valamelyest. Szóval ebből nagy zűrzavar tud lenni...

Én azt vettem ki a szavaidból, hogy a többi 13-14 éveshez hűen a kis barátod sem tudja eldönteni, mit akar tőled: lelki tanácsokat, barátkozást, szerelmet, vagy éppen semmit. Én azt mondom, ha a helyedben lennék, nem kezdeményeznék még egyszer egyértelműen, de mindenképp adnék neki kétértelmű jeleket: például, ha szemezni akar veled, és bámulni kezd, akkor szerintem ne fordítsd el a tekinteted. Néha, ha beszélgettek, vagy nevettek egy viccen, véletlenül hozzáérhetsz, de csak finoman, trükkösen, hogy ne tudja eldönteni, ez most direkt volt, most valóban buksz rá, vagy csak játszol vele. Ha bánt, hogy egyszer kedves, máskor rád sem bagózik, akkor a legjobb, ha te is ugyanezt teszed vele: néha legyél hozzá kedves, néha pedig rá se bagózz. Össze fog zavarodni, fogalma sem lesz, mit gondol róla ez a "nagyon jó csaj", és ez neked kedvez. Figyeld meg, nem telik el egy-két hónap, és máris szerelmes leveleket találsz majd zsebedben! :-)

Egyvalamit azonban ne felejts el: ha valóban tetszik neked ez a srác, és meg akarod szerezni, akkor türelmesnek kell lenned. Nem szabad lerohannod, és nem kell egyből a szerelemre koncentrálnod. Barátkozzatok, beszélgessetek sokat, és ha kölcsönös a vonzódás (amiben biztos vagyok), akkor minden jön majd magától.

Puszillak: Facér Pasi