Induljon a horgászkaland!

Vágólapra másolva!
Bárcsak tudnák a nők férfiszemmel látni a világot, férfiaggyal gondolkodni néhány helyzetben! Addig, amíg erre nincs mód, inkább kérdezzünk meg egy pasit, hogy ő hogyan látja helyzetünket.
Vágólapra másolva!

Kedves Facér Pasi!

A véleményedet, tanácsodat szeretném kérni! Lehet, hogy hülyén hangzik majd, amit írok, de ez a helyzet már teljesen kiborít. Engem nem vesz észre senki! Barátnőim szerint (és én is úgy gondolom) nem vagyok egy bányarém, igaz, van pár fölös kilóm (170 cm/75 kg), hosszú szőke hajam van, tűrhető pofim, agy is akad a fejemben, állítólag a humorom is jó, mégis, akárhova megyek, mintha ott se lennék.

Pedig nem vagyok az a szürke egérke sem, a társaságban elég hamar észrevétetem magam, de mintha 0-val kezdődne a személyi számom. Miért???

29 éves vagyok, 2 hosszabb kapcsolatom volt eddig (ők hagytak ott), ezen kívül még kb. 3 pasi volt az életemben, aki nőként nézett rám (de csak egy egyéjszakás kaland erejéig). Ennyi. És ez iszonyú!!!

Mit tudnék kezdeni? Ez az idő múlásával csak egyre rosszabb lesz! Tényleg van ilyen típus, akiről még a pincér is elfeledkezik, annyira jelentéktelen? És én egy ilyen lennék?

Kérlek, segíts!
Eperfagyi

Kedves Eperfagyi!

Bár nem vagyok horgász, most egy ilyen allegóriát fogok használni.

Szóval, ha nincs kapás, akkor a következő tanácsok adhatók:
- Használj másik csalit (például smink, haj, ruha, stílus, stb.)
- Használj másik horgász-technikát (például szerénység helyett viselkedj kihívóbban, légy kacér, provokatív, vagy ha okos pasit akarsz, akkor próbálj az agyadal kitűnni - nem tudom, most hogyan próbálkozol)
- Menj máshova horgászni (például szórakozóhelyi kapcsolatok helyett könyvtár, konferencia, sportpálya, vagy valamilyen hobbikör)

Sokkal több nem jut eszembe. Ha elég sokat kísérletezel, meg lesz az eredménye. És jó sok izgalmas élmény vár rád.

Szerencse fel, induljon a horgászkaland!

Csók: Facér Pasi