Bérlőtárs a balszerencse

Vágólapra másolva!
Mire figyeljünk a lakásban, ha elveszítjük az állásunkat, vagy képtelenek vagyunk elhelyezkedni? És honnan jöhetnek azok a negatív energiák, ami miatt megbetegszünk? Lakatos Edit vaszati-tanácsadó válaszol.
Vágólapra másolva!

Kedves Edit,

a nevem Gabriella, 27 éves vagyok. Jelenleg Angliában élek és dolgozom, 5 hónapja bérelünk egy házat a férjemmel. De amióta ideköltöztünk, sorozatos szerencsétlenségek érnek. Mindketten elveszítettük az állásunkat, és nem tudunk elhelyezkedni, pedig munka van, és angolul is beszélünk, de valahogy mindig valami szerencsétlenül jön ki, és az egészségi állapotom is romlani kezdett.

Az albérlet a következőképp néz ki: a hálószobánk nyugati fekvésű, és az északi részen van egy faltól-falig érő, beépített szekrény tükrös ajtóval, ami az egész északi falat fedi. Ezzel szemben van pont az ágyunk. A keleti rész zárt, a bejárati ajtó déli fekvésű, az ablakok nyugati fekvésűek.

Sajnos átrendezni semmiféleképpen nem tudom. De mit tudna tanácsolni nekem, mivel tehetném pozitívabbá a lakás energiáit? Milyen problémákat okoz a hálószobában a tükör? A párkapcsolatommal nincs probléma, csak az anyagi és egészségügyi téren vannak gondjaim.

Kedves Gabi!

A leírtak alapján lakásuknak több olyan problémája is van, ami az Ön által leírt sorozatos szerencsétlenségekre utal:

A déli bejárat néhány különleges esettől eltekintve mindig kedvezőtlen, különösen akkor, ha ehhez egy zárt észak is kapcsolódik. A lakás észak-déli tengelyének ilyen típusú energiazavara okozhat pénzügyi zavarokat. A nyitott dél (vagy déli bejárat) túlköltekezést vonzhat, az északi zártság pedig azt, hogy a pénz nehezen jön - amit az Önök esetében az okozhat, hogy elveszítették az állásukat.

Az egészségügyi problémákért elsősorban a zárt keleti fal felelős - amihez feltételezem, hogy zárt északkelet és észak is társul. Nem írta ugyan, de általában ezekre a zárt égtájakra szokott kerülni a fürdő, vécé. Ha ez Önöknél is így van, az csak tovább fokozza a bajt. A kelet problémái általános gyengeséghez, az immunrendszer legyengüléséhez vezetnek. Nem tesz jót a keringésnek sem. A zárt északkelet okozhat fejfájást, de a komolyabb króikus betegségek (pl. rák) előidézője is lehet. Az észak zártsága lassítja a gyógyulást. Az ilyen jellengű problémákon leghatékonyabban a vaszati energetikai eszközeivel segíthetünk. Van néhány egyéb "trükk" is, ami segíthet: A zárt keleti részen próbálja meg valahogy megjeleníteni a Nap színeit: sárgát, narancsot, aranyat. A zárt keleti, északkeleti és északi falon kedvező a tükör is. Északkeletre a halványsárgát ajánlom. Kedvező még itt a tiszta víz is, akár egy akvárium, csobogó, vagy akár csak egy kancsó tiszta víz formájában is. Északkeleten és keleten elhelyezhet olyan képeket is, amelyek vizet, vízpartot ábrázolnak. A lakás északi részére tegyen zöld dolgokat, például kisebb növényeket.

A kelet és északkelet zártsága nem csak az egészségre káros, hanem blokkolja a karriert, a jövőt, nehezebbé teszi azt, hogy új dolgok történjenek az életükben -például, hogy egy új állást találjanak maguknak.

A hálószoba tükrösszekrénye valóban kedvezőtlen. A hálószobában levő nagy tükörfelület nyugtalan alvást okozhat, ami megint csak hozzájárul az egészségügyi problémákhoz. Az északi falon levő gardróbszerkény ráadásul még jobban lezárja és lesúlyozza az északot, amit így duplán is kedvezőtlen. Csak, hogy legyen valami jó hírem is: a szekrényajtó tükre - energetikailag - enyhíti ezt a problémát. Talán az lenne a legegyszerűbb, ha éjszakára letakarnák a tükröket egy nagy lepedővel.

Mivel bérelt lakásról van szó, talán könnyebb lehet másikat keresni. Mivel elég sok problémát okozott már Önöknek ez a lakás, és a tulajdonságai valóban nem szerencsések, legjobb lenne egy másikba költözni, amelynek vannak ablakai keleten is. A bejárata keletre vagy északra esik, és ahol nem északkeleten van a vizesblokk.

Remélem, hogy válaszommal a segítségére voltam!

Minden jót kívánok!
üdvözlettel:
Lakatos Edit
www.vaszati.hu