Légy te is ellenállhatatlan!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Hallottatok már a részletek fontosságáról? Hát, úgy tűnik, hogy az ágyban is így van ez. Egy sóhajtás itt, egy kis csiklandozás ott - ez az, ami megkülönbözteti a tehetségesebbeket az átlagtól. Persze a titok mindenkinél más.

Nem tudod, hogy működik a pasik agya? Szeretnéd, hogy olyan valaki adjon tanácsot, aki meg van arról győződve, hogy mindenhez ért? Írj levelet a Női Lapozó Facér Pasijának, aki sohasem téved, ráadásul él-hal azért, hogy női gondokon segítsen!


Bátorítsd a szemeddel

"Nézz a szemébe, aztán szemérmesen kapd el a tekinteted! Bulin, bárban, sőt, még moziban is mindig ügyelek arra, hogy a kiszemelt pasival egyszer-kétszer egymás szemébe nézzünk, mielőtt körbepillantok a teremben. Azután lassan úgy helyezkedem, hogy a közelébe kerüljek. Akkorra már mindent megtenne, hogy beszélgetést kezdeményezhessen. Legutóbbi barátommal is így jöttünk össze, és később elmondta, ahogy akkor ránéztem, az hatalmasra növelte az egóját, ami ahhoz kellett, hogy megszólítson." (Kriszta, 29)

Beszélj a testeddel

Forrás: L'Oréal"Figyelek arra, hogy testbeszédem nagyon érzéki és forró legyen, de semmiképpen sem durva. Például az egyik lábamra helyezem a testsúlyt, miközben a csípőm enyhén kitolom, a kezem pedig csípőre teszem. Vagy meghajlítom a hátam és hátrahúzom a vállaimat, hogy erősebbnek tűnjek, mégsem merevnek. Sok férfi mondta már, hogy ezek a testhelyzetek nagyon csábítóak. Arra azonban vigyázni kell, hogy semmi esetre ne tűnjön úgy, mintha kétségbeesetten keresnék valakit. Például, ha kidülleszted a melled vagy dobálod a hajadat, az már túl sok." (Vera, 31)

Légy közvetlen

"Mosolyogj, mosolyogj, mosolyogj! Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy a férfi tudomására hozd érdeklődésedet. A férfiak sokkal jobban félnek a visszautasítástól, mint gondolnánk. A mosoly viszont megolvasztja a jeget, főleg egy olyan helyen, ahol egy csomó ember van, és minden pasi színészkedik, hogy menőnek lássa őket a környezet." (Kata, 29)

Villantsd ki a derekad

"Ha szórakozni megyek, valami olyat veszek föl, ami megmutatja a derekamat. A férfiak imádják ezt a lányos és érzéki testrészt. És sokkal kevésbé cikis, mint a köldökig nyúló dekoltázs!" (Mónika, 31)

Célozz finoman

Flört-tippekhttp://www.szon.hu/oldalak/erotika/cikkek/erotika-cikkek-23438.shtmIsmerkedtél már interneten?http://www.pasizas.hu/Akik fórumoznak, tulajdonképpen flörtölni járnak?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=33962

"A jó beszólások mindig sikert hoznak. Egyszer például egy bulin egy nagyon helyes srác megkérdezte, hozzon-e nekem egy italt. Elment érte, de hihetetlenül sokáig tartott neki. Mikor visszajött, megkérdeztem, hogy mindenhez ilyen hosszú időre van szüksége? Erre elnevette magát, és persze megértette, hogy nem csak egy italra gondoltam vele kapcsolatban." (Kriszta, 29)

Versenyeztesd a barátjával

"A kiszemelt férfi egyik barátjával feltűnően jól érzem magam. Ez egyfajta rivalizálást vált ki a férfiakból, és a végén úgyis odajön a másik, hogy túltegyen a barátján. Ez mindig így végződik. Soha nem szabad lebecsülni a férfiak közötti versengést!" (Mimi, 32)

Érintsd meg véletlenül

"A gyöngéd érintések elárulják a férfinak, hogy nem bánnád a még intimebb érintéseket. Ha például valami szellemeset mond, akkor én gyöngéden megszorítom a karját. Ha pedig kimegyek a mosdóba, akkor kezem a vállára téve mondom, hogy 'Mindjárt jövök.' Ebből biztosan megérti, hogy fizikailag vonzódsz hozzá." (Mónika, 31)

Barbara Kiesling: Jó kislányok, rossz kislányok című könyvéből nem csak megtudhatod, hogyan csábítanak a rossz kislányok, de el is sajátíthatod ezeket a fortélyokat. Ezenkívül olvashatsz a nők négy típusáról, és arról, hogy milyen hatásos a sztriptíz a megfelelő, szexi fehérneműben.

Csak bátran

"Közeledj direkt módon! Én például tavaly teljesen belebolondultam a grafikusba, aki a névjegykártyámat csinálta. Az első pillanatban megtetszett, és bemutatkozáskor teljesen a szemébe néztem, úgy mondtam a nevem. Ő semmit nem mondott, így aztán nem tett túl jó benyomást rám. Délután aztán rám csörgött, és elhívott vacsorázni. Azt mondta, hogy annyira meglepődött a direktségen, ahogy vele viselkedtem, hogy egy szó nem jött ki a torkán, amikor bemutatkoztam neki, de azóta egyfolytában én járok a fejében." (Kriszti, 29)

Csigázd fel az érdeklődését

"Azt mondom a férfinak, hogy vele álmodtam az előző éjjel. Ki az, aki nem akarja megtudni, mi is volt az az álom? Egyszer például nagyon oda voltam az egyik kollégámért, és mondtam neki, hogy nagyon izgalmas álmom volt vele az éjjel. A legapróbb részletekig elmeséltette velem, azután pedig megkérdezte, mit csinálok a hétvégén." (Éva, 30)