Párok, akiket kerül a gyönyör

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kedves Doktornő!

Az egyik kérdésem, hogy a férfiaknál növelhető-e a szexuális kisugárzás, vagy az vagy van, vagy nincs.
A második, hogy a sok afrodiziákum közül melyik az amelyik tényleg jó.
A harmadik: ha egy nőnek sosem volt hüvelyi orgazmusa, azt én hogyan tudom megtanítani neki?
A negyedik: tényleg létezik férfiorgazmus ejakuláció nélkül? Ha igen, utána megmarad a merevedés?
Az ötödik, más jellegű kérdésem: a stresszreakció csökkentésében, amikor már a nyugtató sem használ, használhat-e valamilyen természetes módszer?
Előre is köszönöm a válaszát.

Kedves Kérdező!

A szexuális vagy erotikus kisugárzás növelhető, fejleszthető. Magától akkor szokott erősödni, amikor a szervezet aktívabbá válik, és a vágyak felerősödnek. Ez kellemes közérzettel jár, bár hiányérzet is társulhat hozzá és mások számára is érzékelhető, kellemes benyomást keltő, figyelemfelkeltő, vonzó hatású.

Amelyik tényleg jó? Mihez? Tudni kellene, hogy milyen célból, miért van rá szükség.
Az afrodiziákumok a szexuális problémákat nem oldják meg, csak a vágy fokozására alkalmasak akkor, ha a vágy már létezik. Bármi lehet vágyfokozó, ami a hat érzékszerv bármelyikén keresztül izgató, kellemes hatású. Ilyen pl. aromák szaglószerven, bőrön, nyelven keresztül szívódva. A zene és a beszéd. Az egyensúlyérzék stimulálása mozgással, mozgatással, enyhe szédülés előidézésével. A látvány: színek-fények-formák-mozgás. A fantázia szabhat csak határt. Vannak kémiai afrodiziákumok is, amelyeket enni, lenyelni, inni kell, és hatásuk a felszívódás után jön létre, esetleg hosszabb szedés, kúra szükséges a hatásukhoz. Ilyen például a ginszeng. Mégis a sport nyújtja talán a legtöbbet ezen a téren.

A nők gyakran nem érnek el hüvelyi orgazmust. Ez ma megoldható, három héten belül létrehozhatóak a belső feltételek és elsajátítható. Tudomásunk szerint rajtunk kívül ez egyetlen szakembernek sem sikerült abban az esetben, ha ez magától nem sikerült az aktusok során.

Létezik orgazmus ejakuláció nélkül is, mivel ez idegrendszeri lehetőség. Ha merevedéssel járt, akkor akár órákon át fenntartható volt aktus nélkül, aktus során az ejakulációig tart. Tapasztaltunk már erekció nélküli hasonló állapotot is.

A stresszt, mely gyógyszerrezisztenssé vált, leginkább természetes módszerekkel érdemes kezelni. A gyógyszernek a szervezetből ki kell ürülnie, majd az idegrendszerre gyakorolt következményeinek is el kell tűnnie a szervezetből. A megfelelő életmód beállítása, egészségügyi célú terhelés (sport, speciális mozgás) segítenek ebben. Ha ez nem elegendő, akkor szívesen segítünk.

Üdv,
dr. Tóth Emese