Mi a jó a szexben?

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Hányféle orgazmusa lehet egy nőnek?

Minőségben 3 (testi, lelki, szellemi) és ezek variációi, de léteznek más minőségek is. Ezekről azonban képzettség nélkül nem kaphat értelmezhető információt.

Hogy lehet ezeket elérni?

Ezerféleképpen, mindig újat lehet tanulni ebben is.

Melyik a legélvezetesebb egy nőnek?

Az élvezetet az átélés adja. Szükséges, hogy erős, dinamikus és jelentős érzésekkel járjon, rövid idő alatt nagy ugrást érjen el a szervezet az állapotváltozásban. Így bármilyen orgazmusfajta lehet a legjobb, amíg nem lesz egy jobb.

Hol van a legvalószínűbben a G-pont?

A G-pont a hüvely elülső falán, a hasi oldalon, viszonylag a bemenethez közel található, egyénileg változó, előredomborodó kis terület. Nem függ tőle annyi, amennyit képzelnek róla. Számos ponton érzékeny lehet a hüvely, és ezek a pontok még vándorolhatnak is. Ám az orgazmusélmény nem ott jön létre, hanem a jóval nagyobb hátországban, például az idegrendszerben.

* * *

Mi a jó a szexben?

Vajon sejted-e, hogy ez milyen jó kérdés?

A szex nem hétköznapi élmény, hanem, mondjuk, ünnepi. Azonban senki sem határozhatja meg, hogy mit kell ünnepelni, így szex nagyon sokféle lehet. Lehet rossz is, de ezt senki sem kívánja. Ez azonban hozzátartozik a szex szabadságához. Úgy is mondhatjuk, hogy nem tervezhető. A szexet ugyanis nem lehet akarni, a vágyak irányítják. A vágyakat semmi sem irányítja, annál sokkal több dologtól függnek, így már képesek függetlenedni is. Vágy nélkül a szex nem is létezik, nincs igazi nő és férfi. A nő és a férfi a másik iránti vágyban születik meg, és addig tart, amíg van, ami ezt élteti. A szex és a szerelem mégsem ugyanaz. A szex a puszta fizikai jelenség, ami önmagában is törvényszerűen létezik. A szerelem a fizikai jelenségre épülő új világ, ami két másik régiből születik meg. A régiek örökre eltűnnek. Az új fénylik, mint egy csillag, ami a környezetét is besugározza. Matematikailag: Én + Te = Ők. Ha a csillag nagyon fényes, akkor az időn át is hatással van másokra. Ilyen halhatatlan szerelem Rómeó + Júlia. ...és még több száz oldalt lehetne írni erről, de: a szexben igazán nem tudjuk, hogy mi a jó. Még mindig kutatjuk!

* * *

Hogyan kell egy lányt kielégíteni?

A lányt általában akkor sikerül kielégíteni, ha pontosan azt kapja, amire szüksége van. Ezt a legegyszerűbb az érzékelés alapján megtudni. Ha valamit teszünk, a lányban valami megváltozik, azaz reagál rá. Ha a reakció egyre gyorsabb és nagyobb, azaz egyre hevesebb és ez kellemes érzéssel jár együtt mindkét félnek, akkor a vágyak erősödnek, van erotikus élmény, még mielőtt orgazmus következne be. Az ingerlés lehet a testen bárhol és térjen vissza a legjobban ingerelhető, azaz legerősebb reakciókat kiváltó területekre. A vágy akkor fokozható a leginkább, ha időről időre abahagyjuk, és a vágyakra bízzuk a folytatást. Amikor a vágy erősödik, mert az élményt nem kapja meg, akkor a test egyre érzékenyebbé válik. Amikor újra elkezdjük kicsit másképpen, akkor a test még aktívabbá válik. A szünetekben is lehet ingerelni másképpen: szavakkal, csókkal, más területek érintésével, az érintkezés meglepetésszerű erősítésével. A nemi szerveket csak gyengéden érintsük. A merevedés nőknél is bekövetkezik, és nedvesedéssel is együtt jár. Innentől érdemes figyelni, hogy mikor nem szabad már abbahagyni a nemi szerv érintését. Ezt gyakran a lány is jelzi. Ilyenkor hamarosan bekövetkezik az orgazmus.

Üdv,
dr. Tóth Emese