Bízz a fantáziádban, engedd el magad!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

24 éves férfi vagyok. Életemben eddig csak egy szexuális partnerem volt, illetve van. Kapcsolatunk minden tekintetben harmonikusnak mondható. A szexben csak a behatolással van problémám. Történetesen az, hogy csak kézi segítséggel történő beirányítással megy, pedig merevedési problémám nincsenek. Lehet-e ennek oka a nagy méret, vagy pedig egyszerűen ügyetlen vagyok a szexben?

A behatoláskor segíthet, ha először kézzel kitapintjuk a szükséges koordinátákat, azután megcélozzuk, és enyhén lefelé nyomva a hüvelybemenetet befelé nyomunk, majd enyhén felfelé és előre. A lány a csípőjét közben igazíthatja, segítő az, ha a fenekét hátradomborítja. Ha elég síkos, akkor a hüvelybe a behatolás könnyű, ha nem az, akkor használni kell síkosító zselét. Egyébként jobb megvárni, amíg annyira felizgul, hogy bőségesen síkosodik. Óvszerrel ez nehézkesebb, és az is előfordul, hogy az óvszer nem engedi kiáramlani a síkosító váladékot. Ezért ebben az esetben mindenképpen külön zselét kell használni.

* * *

A párommal két és fél éve élünk szexuális életet. Nekem ő az első. Neki volt már némi tapasztalata előttem. Kezdettől fogva nagyon vonzódtunk egymáshoz, és az őszinte szerelem se váratott magára. Ennek megfelelően szinte szó szerint betartottuk azokat a dolgokat, amiket valószínűleg Te is javasolnál: megismertük, felfedeztük egymás testének minden rezdülését, kipuhatoltuk, hol jó és hogyan, és többször próbálkoztunk.

Erre szükség is volt, nagyon nehezen adta meg magát a szűzhártyám, de a gátlásaim is működtek, mint minden normális szűz lánynál. Eleinte még fájt egy kicsit az együttlét, de aztán ez is elmúlt, és azt is megtanultam, hogyan élhetek át orgazmust. Azóta mindketten folyamatosan fejlődtünk, persze egymással, egymáson gyakorolva.

De van valami, ami kezdettől fogva megvan, és nem tudok mit kezdeni vele. Ez pedig a következő: miután a párom ejakulátuma a hüvelyembe kerül, onnan visszafolyik. A legkisebb olyan mozdulatra is, ami alhasi izommozgással jár (köhögés, tüsszentés). Ha sokáig (min. fél óra) fekve maradok és szinte egyáltalán nem mozdulok, akkor magától nem folyik ki, de mihelyst megmozdulok, igen.

Hallottam már a női ejakulációról, de ez biztos, hogy nem az, mert amikor óvszert használtunk (1-2 alkalommal, mert egyébként fogamzásgátlót szedek), ez átmenetileg megszűnt. Ezzel jelenleg a nagyobbik gond, hogy a szeretkezés végén az első dolog, hogy nyúlunk a papírzsepiért, megyek a mosdóba, ahol nyugodtan kifolyhat, és nem az ágyneműt kenem össze, szóval macerás, és csak ez után tudunk összebújni, egy kis utójáték, babusgatás, simogatás céljából. Tulajdonképpen már hozzászoktunk, de normális ilyesmihez hozzászokni? Később szeretnénk gyerekeket is. Akadálya lehet ez a fogantatásnak?

A férfi magja az ejakulációkor sűrű, fehéres, nyúlós anyag, ami néhány perc múlva elfolyósodik, és áttetszővé válik. A hüvelyből könnyen kifolyik, a testről pedig lefolyik. A fogamzásban ennek nincsen szerepe, ahhoz nem szükséges a teljes mennyiségnek feljutnia. A gyors, nagy tömegű kifolyás oka az, hogy a hüvelyfal nem zár, nem eléggé rugalmas. Van mit tanulni a thaiföldi nőktől; érdemes lenne beiratkoznod intimtorna-tanfolyamra. A tornáztatás üres és péniszt vagy hüvelygolyót befogadó hüvellyel is történhet. Utóbbiakra ritmikus rászorítással, üresen pedig a fenék-, végbéltájra is lehet koncentrálni, összehúzni, akkor a hüvely is megfeszül. Emellett vannak más gyakorlatok is, melyet tanfolyamon sajátíthatsz el, és rendszeresen gyakorolni kell.

* * *

Van egy nagy problémám. Van egy barátnőm, akivel egy hónapja járunk, de még semmi szexuális jellegű dolog nem történt, és azt se tudom, hogy közeledjek felé ilyen téren. Kérem, adjanak tanácsot!