Az első randi

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Smink

Csak nagyon keveset, nagyon diszkréten! Nem színpadra készülsz - hiába érzed úgy -, hanem valóságos éned és külsőd kell vonzóvá tenni a másik előtt. A vakolatra emlékeztető alapozó, a vérvörös, túlhúzott ajkak azt az érzést kelthetik, hogy takargatnivalód van, vagy nem vagy tisztában saját kellemes adottságaiddal. A szemhéjpúder erős színei előbb juttatják partnered eszébe kedvenc kanáriját, mint élete asszonyát. Ráadásul, ha a festék elkenődik, a helyzet még nevetségessé is válik. Sminked legyen visszafogott, természetes színekből összeállítva. Az igazi szépség egyébként is belülről jön.

Ruha

A ruha lehet szexi, de ezt se vidd túlzásba. A köldökig mélyülő dekoltázs és a hátgerincig felvágott szoknya már több mint érzéki. Ne feledd, vacsorára invitáltak, nem pedig erotikus szolgáltatásokat rendeltek tőled. Ha hosszú távú kapcsolatra törekszel, akkor a legjobb eredményt nem "mellbedobással" tudod elérni. Kevés férfi szereti, ha barátnője hivalkodóan és lengén öltözködik. Nem egy szelet marhafelsálnak kell lenned, akit gusztálnak a pult mögül, hanem társnak, érző emberi lénynek.
A neccharisnya ugyan újra divatos, de könnyűvérűség látszatát kelti, a magas talpú cipő pedig, melyben Darth Vader lépegetőit meghazudtoló kecsességgel lehet csak tipegni, már elavult női kiegészítő.

Ékszerek

Ne légy karácsonyfa. Akárcsak a smink esetében, az ékszerek is legyenek visszafogottak, a ruhával és egyéniséggel harmonizálóak. A vállig lecsüngő fülönfüggő nem csak idétlen, de kényelmetlen is. A vaskos, háromsoros arany-nyakláncra akár nyugodtan ki is tehetjük az árcéduláját és az esztétika tanfolyamon kapott oklevelünket. Ez már egy százalékkal sem rontja majd az összhatást.

Mobiltelefon

Képzeld el a helyzetet, amint az imádott férfi lassan megfogja a kezed, mélyen a szemedbe néz, és kissé bizonytalanul, remegő hangon belekezd vallomásába. S ekkor megcsörren a jól ismert dallam a mobiltelefonodból, melyen keresztül egyik szeretett felmenőd érdeklődik, hogy: "Hova tetted a kutyasampont, amit tegnap vásároltunk?", vagy barátnőd kérdi izgatottan: "- Na??? Mi van?" A férfi rögtön kizökken hangulatából, és attól kezdve lehetetlen lesz kicsikarni belőle a vallomást, amiért eddig olyan szívósan dolgoztál. Kapcsold ki a telefonod! Akkor úgyis minden lényegtelennek tűnik a randevúhoz képest.

A legjobb barátnő

A gardedámok ideje már lejárt. Ne vigyél magaddal utánfutót. Már az sem kelt túl jó benyomást, ha ketten érkeztek, hiszen úgy tűnik, mintha barátnőd csak azért jött volna, hogy meglesse potenciális partnered. Ezenkívül az illendőség úgy kívánja, hogy ebben az esetben neki is felkínáljuk a közös programot. Milyen szép is lesz egy hármasban eltöltött este egy pohár testes vörösbor mellett! Lehet, hogy így alakul, de ezek után nem kizárt, hogy hamarabb kapsz meghívást a Fehér Házba, mint egy újabb randira.

Beszélgetés

Ne emlegesd előző barátaidat, sem akkor, ha csupa jót mondhatsz róluk, sem ellenkező esetben. Ez az első két percben elriasztja a férfiakat. Így udvarlód azt fogja érezni, hogy ő is csak egy a futószalagon, és legközelebb majd valószínűleg őt fogod kivesézni a következő udvarlódnak.
A nő legyen misztikus, ne pedig nyitott könyv. Ne panaszáradattal szórakoztasd. A siralomvölgy az egyik legkevésbé vonzó dolog a világon. Próbálj pozitív hatást kelteni, ne pedig részvétet. Nem egy pszichológus díványán üldögélsz, hanem randevúd van, ezt soha ne feledd.

Ajánlat

Randivonal

Internetszerelem

Korábban

A flört művészete

A csábítás trükkjei

Szerelem első látásra