Vágólapra másolva!
A férfiaknak alapvető szükséglet, hogy megnézzenek más nőket - ettől még nem lesznek hűtlenek, sőt. Talán így jobban tudják értékelni azt a nőt, akivel együtt vannak. Olvasói levélre válaszol a Facér Pasi.
Vágólapra másolva!

Kedves Facér Pasi!

Mindig elolvasom a leveleket, amelyeket neked írnak, és természetesen a válaszokat is. Nagyon sok tanulságos dolog van bennük.

Nekem is van jó néhány problémám, amiket nehezen tudok megoldani. Ezért fordulok most hozzád. Két éve váltam el, van egy gyönyörű kislányom, aki 5 éves.

Olyan nő vagyok, aki után megfordulnak a férfiak. És én mégis nehezen találok párt magamnak. Volt két kapcsolatom, mind a kettő úgy indult, hogy hosszú távra terveztünk, nem is én, hanem a párom - de mégis véget ért mindkettő egy-két hónap után.

Az a gond velem, hogy nehezen viselem el, ha a párom a jelenlétemben más nőket nézeget. Miért van az, hogy a férfiak, ha úgy gondolják, megtalálták az igazit, akkor is szeretik a másikat féltékenyé tenni. Engem ez nagyon zavar és mindkét esetben ezért ment tönkre a kapcsolatom. Nem tudom ezt szó nélkül megállni. Ebből persze rengeteg veszekedés volt. Végül én mondtam azt, hogy legyen vége.

Két év után már nagyon vágyom egy igazi hűséges társra, ha létezik még ilyen.

Köszönöm, hogy foglalkozol a problémámmal és előre is köszönöm a választ!

Szép napot!

Ariel

Kedves Ariel!

Ez a "te nagy problémád" időről időre felmerül ezen a fórumon, és én pasiként tök értetlenül állok a dolog előtt.

Miért baj az, ha egy pasi megnézi a világban futkározó más nőket? A férfiaknak eszük ágában sincs féltékennyé tenni senkit, csak ösztönből megnézik a nőket.

Hidd el, az lesz a vég, amikor már egyáltalán nem néznek majd senkire - abban a pillanatban te is megszűnsz igazi, vonzó nőnek lenni.

Nekünk, pasiknak, nagyon kell az összehasonlítás, és iszonyú gáz, ha kisajátítják a tudatunkat, hogy csak egyetlen nő van a világon. Egészségtelen és káros ez a hozzáállás, amelynek az alapja a féltékenység és valamiféle önbizalomhiány.

Nem szabad engedni, hogy ez a hülyeség eluralkodjon egy kapcsolaton, hiszen annyi, ennél sokkal komolyabb gondba ütközünk egy-egy együttélés vagy együtt járás alatt.

Jobb, ha kicsit rendet raksz a fejedben, és kicsit összébb kapod az önbizalmad!

Csókol a Facér Pasi!