Heti horoszkóp szeptember 22-től 29-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Ezen a héten nagyon nehezen igazodsz másokhoz, könnyen elveszíted a türelmedet, és még nehezebben higgadsz le egy-egy feszült helyzet után. Talán te magad sem tudod, hogy mit szeretnél - abban viszont biztos vagy, hogy a jelenlegi életed egyáltalán nem olyan, mint amilyet elképzeltél magadnak. Ahelyett, hogy teljesen magadba fordulnál, inkább tedd meg a változtatáshoz szükséges lépéseket! Már attól jobb lehet a hangulatod, ha cselekszel!

Bika (április 21. - május 20.)
Csapatban tudsz a leghatékonyabban működni, és most igaz rád az is, hogy egyáltalán nem igényled az egyedüllétet, legszívesebben minden idődet a szeretteiddel, barátaiddal töltenéd. Ennek megvan az a haszna is, hogy könnyebben javítod ki az esetleges hibáidat, hiszen mindig lesz valaki, aki rámutat ezekre - szerencsére, most nem kritikaként, hanem építő megjegyzésekként nézel ezekre, sőt, kifejezetten hálás lehetsz, hogy törődnek veled a többiek.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon nyugodtan indul a heted - legalábbis, látszólag minden rendben van körülötted. A mélyben azonban olyan vagy, mint egy kitörni készülő, fortyogó vulkán: csak azt várod, hogy legyen valami indokod jelenetet rendezni, és egyetlen rosszul hangsúlyozott szó is elég ahhoz, hogy veszekedni kezdj másokkal. Ennek a feszültségnek azonban te magad sem tudod az okát, így megoldani sem tudod a helyzetet. Amíg nem múlik el ez a rossz hangulat, legalább annyit tegyél, hogy nem keveredsz felesleges vitákba.

Rák (június 22. - július 22.)
Furcsa, már-már bizarr ötleteid támadhatnak, de még mielőtt elhessegetnéd őket, inkább gondolkozz egy kicsit tovább rajtuk: lehet ugyanis, hogy mégis meg lehet azokat valósítani, sőt, még profitálhatsz is belőlük. A hét közepét meglehetősen sűrűnek érezheted, ám mielőtt feladnád a végeláthatatlan tennivalókkal folytatott harcot, emlékeztesd magad arra, hogy ez a helyzet nem tarthat örökké. Sőt, a jóleső, megérdemelt pihenés órái hamarabb elérkeznek majd, mind gondolod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Kész vagy bárkinek őszintén elmondani a véleményedet, bár igaz, hogy mások erre nincsenek még felkészülve. Így lesz néhány kellemetlen perc az életedben. Számolj el inkább tízig, mielőtt bármit is közölsz másokkal, fontold meg alaposan a mondanivalódat. Szerdától egy kicsit több figyelmet kellene a munkádra szánni, elsősorban a hosszú távú terveid igényelhetnek alakításokat. A hétvégét próbáld meg teljes egészében a pihenésre szánni, ha teheted, utazz el pár napra.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Vedd egy kicsit lazábbra napjaidat a szokásosnál, nem kell annyira szigorúnak lenned magadhoz! Bármennyire is nehezedre esik így cselekedni, tegyél egy próbát - nem várt helyről kaphatsz segítséget, ha kevésbé görcsölsz a feladataidon! A hét második felében feszültséggel teli időszakod lehet, ám ezt a jó értelemben vedd: szinte izzik körülötted a levegő, és még az egyszerű szópárbajoknak is képes vagy erotikus töltetet adni. A hét végi napok alkalmasak lesznek arra, hogy megerősítsd a családi kapcsolatokat és meglátogasd a rokonaid.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Igen kellemes, hatékony és kreatív napoknak nézel elébe, úgy érezheted, hogy minden és mindenki a te oldaladon áll, és neked csak ki kell használnod az élet kínálta kedvező lehetőségeket. AZ egyetlen feladatod, hhogy megtaláld azokat a területeket, amelyeken változtatni szeretnél. A hét vége felé még nagyobb lendületet kaphatsz, hihetetlen belső erőről tehetsz tanúbizonyságot, és ezzel még saját magadat is meglepheted!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Igen elfoglalat napjaid lehetnek, és sajnos egy kicsit kapkodóvá is válhatsz, ennek pedig az lesz a következménye, hogy elveszíted a lábad alól a talajt, egyre több hibát vétesz, és elbizonytalanodsz. Még mielőtt teljesen összeomlanál, vegyél ki néhány órányi szabadságot, és beszélgess el valakivel, akiben maradéktalanul megbízol. Az intuíciódra és az emberismeretedre is szükség lehet, ha sikeres akarsz lenne, ne nyomd el a belső hangodat csak azért, mert nem értesz egyet azzal, amit suttog!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nehézkesnek, lassúnak érzed az életed folyását, ám azt nem tudod megmondani, mi fog vissza téged; lehetséges, hogy te magad gátlod meg a fejlődést a gondolataiddal. Érdemes lenne megvizsgálnod, hogyan állsz az élet fontos kérdéseihez, az optimizmus, vagy inkább a pesszimizmus a jellemző rád. Ha az utóbbi, akkor kezdd el tudatosan gyakorolni a pozitív gondolkodást, ez ugyanis segíthet abban, hogy olyan lehetőségeket is megláss, amelyek eddig elkerülték a figyelmedet!

Bak (december 22. - január 20.)
Általában jól mennek neked az aprólékos, nagy figyelmet igénylő feladatok, de ezen a héten bebizonyíthatod, hogy a nagyobb léptékű terveket is legalább olyan sikeresen meg tudod valósítani. Mindössze annyit kell tenned, hogy másokat is meghallgatsz, és nem akarsz mindent egyedül csinálni - ne vegyél a kelleténél több gondot a nyakadba, mert így csak kizsigereled magad! A hét végén szánj egy kicsit több időt a barátaidra, mert úgy érezhetik, elhanyagolod őket. Akár bulit is rendezhetsz!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon kedvező színben tüntedheted fel magad az elkövetkező napokban: természetességeddel, bájoddal még a legmarconább embereket is megszelidítheted, magad mellé állíthatod. érdemes minden olyan dolgot most elintézned, ahol mások segítségére is számítanod kell. A "racionális", üzleti ügyeket, nagyobb bevásárlásokat azonban nem most intézd el - inkább tájékozódj róluk, mielőtt döntesz. A hétvégét a legjobban a pároddal töltheted el, szervezzetek közös programokat!

Halak (február 20. - március 20.)
A hét elején a családi kapcsolataid lesznek a leghangsúlyosabbak: érdemes találkoznod olyan rokonaiddal, akikkel már rég nem beszéltél, vagy valami miatt esetleg haraggal váltatok el. Most ugyanis jó eséllyel tudjátok rendezni a vitás kérdéseket, sőt, sokkal pozitívabbá is alakíthatjátok a kapcsolatotokat. A hét végén ügyelj jobban az egészségedre, megnő az esélye annak, hogy valamilyen fertőzést szedj össze.