A Jóbarátok sztárjai adják át az Emmy-díjakat

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Jennifer Anistont, Matthew Perryt és Matt LeBlanc-t, a nálunk is nagy sikerrel vetített helyzet- és jellemkomikumon alapuló vígjátéksorozat sztárjait nemcsak esetleges díjazottként, de átadóként is viszontláthatjuk az Emmy-díjak szeptember 22-i ünnepségén. A gálát a NBC csatorna fogja közvetíteni.

54. Emmy-díjkiosztó gála honlapjahttp://www.emmys.com/primetime/2002/index.htmlMagyar nyelvű Jóbarátok-honlaphttp://www.freeweb.hu/friends/

Az estén sűrű lesz a programja a Jóbarátok szereplőinek. Jennifer Anistont a vígjátéksorozatban nyújtott alakításáért - Rachel Greene megformálásáért - jelölték a legjobb női főszereplő díjára. A 33 éves Anistont eddig már kétszer jelölték a legjobb mellékszereplőnek járó díjra.

A 35 éves Matt LeBlanc-t és a 33 éves Matthew Perryt szintén a sorozatban nyújtott alakításuk alapján tartották érdemesnek arra, hogy jelöljék őket a legjobb főszereplőt illető elismerésre. Így a három Jóbarát jó esetben egy estén adhatja és veheti át az angyalt formázó Emmy-szobrocskát.