Formatervezett meglepetések húsvétra

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Tüzes vörös

Forrás: HomeGardenPaloma Picasso vörös üvegvázái a Villeroy & Boch kollekciójának igazán különleges darabjai. A rafinált méretezésnek köszönhetően nemcsak virágaink elhelyezésére, de sok minden egyéb - gyertyák, kavicsok, bizsuk, termések - tárolására is használhatók.

Villeroy & Boch, 16 800 forinttól


Lágy ezüst

Az olasz tervezőóriás, Mendini egyik legutóbbi munkája az Alessi számára készült. A Flame (Láng) nevű gyertyatartó gömböcskéi nemcsak a tárgy díszítőelemei, de számuk változtatásával eltérő magasságú egységekből álló látványos csoportokat is összeállíthatunk.

SIL Enteriőr, 11 570 forinttól

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
Flame gyertyatartó

Empire State pezsgőhűtő

Paya körhinta


Tökéletes italnak tökéletes hűtő

Az ünnepek alatt az egyik leggyakrabban fogyasztott ital minden bizonnyal a pezsgő. A német Gunther Lambert ezüstözött Empire State elnevezésű pezsgőhűtője nevében is utal a tárgy arisztokratikus és fényűző megjelenésére.
Magassága 59 cm, átmérő 18 cm.

VAM Design, 143 000 forint


Egyszerűen elegáns

Az Alessi gyár hétköznapi használatra szánt fémtárgyai a díszítés, a dekoráció témakörét járják körül.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden


Az Amfitheatrof csoport áttört mintájú, egyszerű formájú, rozsdamentes acélból készült fémtáljai az egyszerű, de elegáns megoldásokat kedvelőknek készültek.

SIL Enteriőr, 18 040 forint


Nosztalgikus körhinta

Ha lemezjátékokról beszélünk, nosztalgiával gondolunk az olyan mozgó technikai csodákra, mint a "szaladó bogár" vagy a "repülő madár". A fent látható felhúzható és zenélő körhinta a spanyol Paya gyár egyik kedves terméke.

Játékszerek Anno, 33 000 forint