A csontfaragó című könyvet nyerték

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A krimi főszereplője FBI-ügynök, aki egy sorozatgyilkos nyomára bukkan. A gonosztevő módszeres alapossággal készíti elő kéjgyilkosságait, változatos kegyetlenséggel követi el tetteit. Gyomorforgató részletességgel követjük az útját: az áldozatok kipécézését, megfigyelését, bekerítését, majd megalázását.

A szerző erőssége a cselekményszövés, de ugyanilyen jók és életszerűek a dialógusai is. Végig izgalomban és feszültségben tartja az olvasót, miközben a történetbe rugalmasan olvad bele a humor és egy halvány romantikus vonulat. Remekül tartja kézben a több szálon futó elbeszélést. A gyors helyszín- és nézőpontváltások, a pergő események magukkal ragadják az olvasót, a könyvet nem lehet letenni.

"Mióta csak az eszemet tudom, arra vágytam, hogy valami újat adjak az embereknek. Ezért olyan regényt szerettem volna írni, amely stílusában és történetében is valami igazán újat nyújt, és fontosnak tartottam, hogy a könyvemnek üzenete is legyen. Hadd emeljek ki ebből egy kisebb közhelyet, miszerint érdemes álmodnunk és érdemes harcolnunk az álmainkért. Talán teljesült a vágyam.

És ha igazán sikerült a mesébe beleadnom mindazt, amit szerettem volna, az olvasó úgy teszi le a könyvet, hogy tényleg valami újat kapott, és végül, ha szerencsés vagyok... a nevemet is megjegyzi. Ajánlom hát ezt a regényt azoknak, akik szeretnek álmodni és azoknak, akik szeretik, ha mások álmodnak." (Peter Noel)

A következő oldalakon részleteket olvashatsz Peter Noel könyvéből