Jennifer Anistont orvosnak szánta a papája

Vágólapra másolva!
Aniston apukája sokáig próbálkozott rávenni lányát, hogy hagyjon fel a bizonytalan megélhetést nyújtó színészettel és szentelje inkább idejét orvosi tanulmányoknak. Az apa, John Aniston - aki szintén színész - azt akarta, hogy lányának stabil állása és biztos jövedelme legyen.
Vágólapra másolva!

"Ha apa nem rágja folyton a fülemet azzal, hogy legyek inkább orvos, akkor szerintem még el is végeztem volna az orvosit. Mindig támogatott benne, hogy az orvosi hivatást válasszam, mert a színészetben nincs biztos jövedelem. Azt szerette volna, ha karrierista lánya van" - nyilatkozta a színésznő.

A papa csak akkor hagyott fel meddő próbálkozásaival, amikor a Jóbarátok című sikersorozatnak már az ötödik szériáját kezdték forgatni.
"Épp aláírtam egy olyan szerződést, mely szerint epizódonként egymillió dollárt kapok, mikor együtt iszogattunk apával, és ő így szólt: - Úgy tűnik, a biztos jövedelem már nem jelent problémát számodra, ezért úgy döntöttem, hogy kidobom azokat az orvosi egyetemi prospektusokat, amiket annyi ideig őrizgettem" - mesélte Jennifer Aniston.