Ben Affleck szabadabbnak érzi magát új barátnőjével

Vágólapra másolva!
A sármos színész egy hollywoodi lapnak adott interjú során elmondta, hogy  véleménye szerint jobb ember lett azóta, mióta szakított Jennifer Lopezzel. Affleck beszélt az új kapcsolatáról is, és elmondta, hogy most sokkal szabadabbnak érzi magát, mióta "kevésbé népszerű" barátnője van.
Vágólapra másolva!

Lopez és Affleck még januárban bontotta fel az eljegyzését. A színész elmondása szerint közösen hozták meg ezt a döntést.

"Ha már nem igazán működik egy kapcsolat, akkor azt általában mind a két fél megérzi. Egy idő után sajnos ez következett be nálunk, és ezért közösen határoztuk el magunkat erre a lépésre" - mondta Affleck, aki elmondása szerint kimondottan örül annak, hogy Lopez férjhez ment Marc Anthonyhoz. "Szó nincsen arról, hogy féltékeny lennék. A legjobbakat kívánom nekik, és örülök hogy Jennifer ilyen hamar ismét boldog" - mondta Affleck, aki szerint új barátnőjével, Enza Sambataróval sokkal könnyebb dolga van.

"Nem kísér minket mindenhova fotósok hada, ami meglehetősen furcsa számomra. Szeretném ezt és az ehhez hasonló apró örömöket minél jobban kiélvezni" - mondta a színész.