Whitney helyett Demjént várják Hencidára 

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Már a Blikk is járt nálunk, és azt írták, ha bizonyos műszaki korlátok elhárulnának, akár Whitney Houstont is szívesen látnánk. Ezt úgy értettem, hogy ha Hencida egyenrangú lenne a kanadai Weimarral, az anyaintézettel, akkor megfelelő technikai képzés, illetve speciális személyzet segthetne a nehéz állapotban levő énekesnőnek. Ettől még messze vagyunk.

Demjén Rózsinak viszont itt is meglenne az esélye arra, hogy a cukorbetegségétől szabaduljon. Szívesen látjuk - mondta Aranyos.

Magyarországon a Hajdú-Bihar megyei Hencidától négy kilométerre az amerikai orvosok és magyar vállalkozók összefogásának eredményeképpen talált otthonra a New Start amerikai életmódszemlélet alapelveivel működő életmódközpont. A magyar orvosok - az 1978 óta a kanadai Weimarban működő anyaintézet támogatásával - a hozzájuk érkező betegeket mértékletes testmozgás, szabad levegő és táplálkozástudomány segítségével betegségtől függő, személyre szabott kezelésben részesítik.

Schelley Tibor és felesége a tulajdonosai az életmódközpontnak, jelenleg Amerikában élnek. Hencidán van viszont az anyaintézmény képviseletében Dr. Aileen Ludington, bestseller szerző, az Életmódváltozás hétről hétre c. amerikai könyv írója, hogy orvosi segítséggel lássa el az intézményt.

A betegek kezelésének teljes ellátása 18 napig tart (de vannak tizenkét és négy napos turnusok is), napi 4000 forintért sajátíthatják el a betegek az amerikai életmód terápiát, a pozitív gondolkodásmódot, egészséges életmódot. Magas vérnyomástól kezdve reumatikus betegségeken át, szívkoszorúér problémásokig mindenkinek segítséget ígérnek.

Korábban:
Whitney halálhírét keltették

[origo]