Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Hull a pelyhes
(amerikai vígjáték)

A karácsony mindenki szívét megdobogtatja, bár vannak néhányan, akik nehezebben érzik át az ünnep hangulatát. Howard Langston, az elfoglalt üzletember is közéjük tartozik, és míg ugrásra készen várja ügyfelei kisebb-nagyobb óhajait, nem marad ideje feleségére és kisfiára, Jamie-re. A szomszéd gyerek bezzeg igazi rénszarvast kap az apukájától, így Langston úgy dönt, hogy minden erejét latba veti, és ha törik, ha szakad, megszerzi fiának minden gyerek aktuális álmát, Turbo Mant. Alaposan össze kell szednie magát, ha valóban teljesíteni akarja ezt a látszólag egyszerű kívánságot, mert ez a gyerekcsoda már hetek óta hiánycikk, és mire a mindenre elszánt Howard végre talál egy elfeledett példányt, addigra már-már vérre menő harcot kell vívnia egy mindenre elszánt postással, aki szintén a kisfiának akar örömet szerezni. S miközben hősünk elkeseredett küzdelmet folytat az idővel, a kedves szomszéd csendben elfoglalja otthon Howard helyét.

19:50, szombat (december 22.), RTL Klub

A nő kétszer
(angol-amerikai film)

Mi minden múlik egy becsukódó metróajtón! Jóllehet, Helen kicsit ideges, mert éppen elvesztette az állását, de ha ügyes, még sikerül becsusszannia a kocsiba. És éppen idejében érkezik haza, hogy férjét rajtakapja újfent felbukkanó régi szeretőjével. Ha viszont lemarad a szerelvényről, elkerülik egymást a vetélytárssal, és minden marad a régiben? Vagy mégsem? Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow briliáns alakítása teszi örökre emlékezetessé ezt a csavaros, dupla fenekű történetet.

21:05, szombat (december 22.), m1

Eljövendő szép napok
(kanadai filmdráma)

Ha tragédia történik, az próbára teszi tartásunkat, hitünket. Ez a történet egy fiatal lányról szól, aki figyelemre méltó bátorságról tesz tanúbizonyságot. Egy olyan férfival kerül szembe, aki tud minden választ, de nem tud elég kérdést. Ez a történet e lélek megerősödéséről, megjavulásáról szól, és azokról a morális döntésekről, amelyeket a gyógyítás folyamán kell meghoznunk.

22:45, szombat (december 22.), m1

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről