Modern formák, üdítő színek

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Double Chari szófa

A híres Brühl cég által forgalmazott "Big Arm" kollekció kétszemélyes szófája, melyet a japán designer házaspár, Shin és Tomoko Azumi tervezett. Az "S" formát adó háttámla könnyedséget varázsol a bútornak. Kitűnően elégíti ki funkcióját: használata kényelmes, színe élénkítő, üde hangulatot áraszt. Lehúzható huzattal készül, hogy a hozzá készített széles szövet- és színválasztékok között bátran válogassunk, ha változtatni szeretnénk szófánk köntösén.

Rózsadomb Design Stúdió, 687 744 Ft

Japán mécsestartók

Tökéletesen megfogalmazódik e háromrészes mécsestartóban a japán tradíciókra oly jellemző szín- és formavilág, melyet csak fokoznak az oldalukra vésett kalligráfiák.

Mécsestartók, 2600 Ft

Agrai zsírkő étkezőtálak

Sűrű szövésű "Woodnotes" asztali alátét a hozzá illő kétrészes agrai zsírkő étkezőtálakkal, melynek fekete színéhez ajánljuk az ezüstvéggel díszített evőpálcikát.

Alátét ( 4 db), 12 875 Ft
Zsírkőtál, 4800 Ft
Evőpálcikák, 3800 Ft

Milora Interior-Hamilton Fotel

A képen látható fotel és lábtartó érdekessége a Pipes, azaz pipák névre hallgató szövet,amely tökéletes választás egy könyvtár- vagy dolgozószoba enteriőrje esetében. Az itt látható termékeket a Milora Interior üzletében vásárolhatják meg.

Pipes típusú szövettel, 160 000 Ft
Szövet nélkül, 127 350 Ft

Korábban

Korábbi anyagainkból kínálunk önöknek India és Afrika hangulatát idéző faragott elefántokat , Léder Zoltán fiatal formatervező munkáját: egy modern fém hamutálat és ősi szimbólumokkal díszített ecuadori kerámiatálakat.

Könyvajánló

Francisco Cerver: Korszerű lakberendezés

Henrietta Spencer-Churchill: Klasszikus és modern - nemzetközi trendek a lakberendezésben