Az Arany Málna-díj várományosainak végleges listája

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az idén öt alkotást jelöltek meg a nem kifejezetten irigylésre méltó címre. A Sylvester Stallone főszereplésével készült Driven, amely az autóversenyek világába kalauzolja a nézőket, öt kategóriában versenyezhet a legrosszabb filmek fesztiválján, akárcsak a Tom Green főszereplésével készült groteszk komédia, a Freddy Got Fingered. A két film az öt-öt jelöléssel rekordot döntött az Arany Málna-díjak történetében, és talán a katasztrofálisan vacak különdíjat is megérdemelnék. Tom Green indul a legrosszabb férfi főszereplő, legrosszabb rendező és legrosszabb forgatókönyv díjáért is - árulta el John Wilson, az Arany Málna-díjak bizottságának elnöke.

Sylvester Stallone, aki 2000-ben az évszázad legpocsékabb színésze titulust érdemelte ki, az idén a legrosszabb férfi főszereplő és forgatókönyvíró kategóriában indul.
A legrosszabb férfi főszereplő címért vetélkednek továbbá: Ben Affleck (Pearl Harbour), Kevin Costner (3000 Miles To Graceland), Keanu Reeves (Hardball) és John Travolta (Kardhal).

A színésznők közül Mariah Carey a legesélyesebb a legrosszabb színésznőnek járó díjra a Glitter című filmben nyújtott alakításáért, de meglehet, hogy végül Penelope Cruz (Vanília égbolt), Angelina Jolie (Eredendő bűn) vagy Jennifer Lopez (Angyali szemek) viszi el a pálmát.
A díjat március 23-án vehetik át a jelöltek.

Ajánlat
Az Arany Málna-díjat osztó alapítvány honlapja

Korábban
Mariah Carey megkaphatja az Arany Málnát
13 Oscar-díjra jelölték A Gyűrűk Urát