Michelle Wild: szeretem a lányokat

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: ==
Forrás: ==

- Szerénynek mondható körülmények közt adják át ezt a díjat - kezdte visszafogott szerénységgel a rendezőnek készülő ifjú hölgy. - Piros szőnyeg ugyan van, de csak azért, hogy a női cipők magas sarkai ne süppedjenek bele a kavicságyba. A média persze jelen volt, de igazából családias körülmények közepette zajlik egy ilyen esemény. A közönség is csak igazi fanatikusokból áll.

A műsorvezetők kérdésére Michelle elmondta, hogy 16 évesen látott először pornót, de mivel ezen bejelentésével a hitetlenkedés és a kételkedés szilárd falába ütközött, korrigálni kényszerült és bevallotta, hogy hetedikes lehetett, mikor egy iskolai hulladékgyűjtés során látott pár villanást egy ilyen filmből. Nyilván valami lokális perverz tata mutathatta meg a tini lányoknak a pikáns részleteket, egy kilónyi tévéújság és népsport ünnepélyes átadása során.

- Sokan vagyunk pornószínésznők és ezért tudunk örülni egymás sikereinek - folytatta, mikor a szakmai versengés került szóba. - Fiatalok vagyunk, miért is rivalizálnánk? Más dolog irigyelni valakit szakmailag, mint féltékenynek lenni rá. Szerintem ebben a szakmában lehet még tovább menni, ugyanis a jó szereplőből még lehet jó rendező. Amúgy a hölgyek inkább azokat a pornófilmeket szeretik, melyben több az előjáték, melyben több a szenvedélyes vetkőztetés, mint a konkrét akció.

Michelle Wild extrém helyekenhttp://nyar.origo.hu/nyar/20030707michelle.htmlMichelle Wild linkek a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/szorakozas,_pihenes,_sport/szorakoztatoipar/szexoldalak/szexsztarok,_hiressegek/pornosztarok/Michelle_Wild/

- Szeretem a lányokat, de kicsit félek tőlük - bólogatott a heti egyszer filmező Michelle, aki nem volt hajlandó komolyabban mesélni magánéletéről, bár láthatóan a műsorvezetőt módfelett érdekelte a téma. - Maya Golddal is jóban vagyunk, de ez nem könnyű helyzet. Vigyázni kell, hogy egyik lány el ne lopja a másik kis szívét, mert akkor kész a baj. Két nő között nehezebb túlélni egy szakítást. Azt viszont nem szeretjük, ha forgatás során odaáll valaki és minket néz. A meztelenkedés amúgy nem jelent problémát, a közszereplés nekem nem gond, mivel sztriptíztáncosként kezdtem a pályát.