A Beatles nem ismert dalai

Vágólapra másolva!
Szenzációs Beatles-dokumentumokat fedeztek fel: kiadatlan Beatles-dalokra, régi tárgyakra, fotókra bukkantak egy régi utazótáskában.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

A bolhapiacok még mindig tartogathatnak meglepetést számunkra. Ki tudja, mikor kerül elő egy-egy értékes dokumentum, egy-egy híres festő eddig ismeretlen képe vagy akár egy világhíres együttes hihetetlenül értékes dalszövege.

Ez utóbbi történt meg egy ausztráliai bolhapiacon, ahol kiadatlan Beatles-dalokat, valamint a Csodás Négyes, a Fab Four egyéb értékes dokumentumait tartalmazó bőröndöt találtak. Mindössze 29 eurónak megfelelő ausztráliai dollárért vásárolta meg az ütött-kopott koffert egy brit turista hónapokkal ezelőtt - tudtuk meg a londoni The Times keddi számában. A Melbourne közelében lévő Larában felfedezett bőrönd a világszerte híres együttes eddig ismeretlen dalain kívül számos emléktárgyat és fotót rejtett magában. A felfedezett leletek eredetét szakértők fogják vizsgálni, azonban komoly esélye van annak, hogy valóban eredeti, eddig még kiadatlan Beatles-dalokat rögzítettek a koffer mélyén megtalált magnetofonszalagokra.
Ki tudja, talán harminc-negyven év múlva ugyanilyen döbbenettel fogjuk fogadni a hírt: egy perui piacon Pink egykori ruhadarabjaira, kiadatlan dalszövegeire bukkant egy szemfüles vásárló.