Juju-drum'n'bass a Tunnelben - megvan a négy nyertes!

Vágólapra másolva!
A Circus Maximus újabb amerikai drum'n'bass-dj-t hív a Magyarországra. Az érdi Club Tunnelben tartandó szombati bulira négy jegyet sorsoltunk ki.
Vágólapra másolva!

Lámpással kell keresni a nálunk megforduló drum'n'bass-dj-k közt az olyanokat, akik nem a szinte vetélytárs nélküli brit szcénát képviselik, úgyhogy a Circus Maximus szombati (november huszadika) partyja már csak ebből a szempontból is kuriózum.

A csapat a kolumbiai születésű, de az Egyesült Államokban munkálkodó Juju fellépését szánja az érdi Club Tunnelbe (Liliom utca 3.) szervezendő buli legnagyobb durranásának, de ott lesz még a francia dj Nivo és mc Wapi is, nem szólva a három házigazda, Axel, Sp és Scinetyc játékáról.

A Juju néven rettegett Neil Zarama szerzeményeit Fabiótól Loxyn át Klute-ig a legrátermettebbek játsszák, ő pedig előszeretettel gyűjtögeti referencia gyanánt a rangos szigetországi kiadók skalpjait - úgymint Advanced, Trouble On Vinyl -, ami a tengerentúliaknak ugyebár ritkán sikerül. Emellett érdemes tudni róla, hogy 1994 óta nevelgeti a San Fransiscó-i dobbasszusközönséget, saját klubestje, a Phuturo segítségével. Stílusa leginkább liqiud-vonalhoz áll közel, de a november tizenharmadikán, a Citadellán pörgető, szintén amerikai Hive-val is van pár közös zenéje.

A szervezők négy jegyet bocsájtottak a rendelkezésünkre, akik megnyerték: Sándor Katalin,Mozsár Nórbert, Krnak János, Bíró Ádám. Gratulálunk, nyerteseket e-mailben értesítettük a teendőkről.