Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Új Tosca-nagylemez!

Vágólapra másolva!
Már nem kell sokáig várniuk a Tosca-rajongóinak, örömmel jelenthetjük ugyanis, hogy rövidesen megjelenik a legújabb Tosca-nagylemez. A J.A.C. címet viselő korong június elején kerül majd a boltokba, míg a Damentag című beharangozó dal már április végén napvilágot lát.
Vágólapra másolva!

Richard Dorfmeister és Rupert Huber duója legutóbb Dehli9 címmel jelentetett meg friss anyagot, de annak már több, mint két esztendeje. A bécsi zenészek negyedik nagylemezük kissé furcsa címét saját fiaik nevének kezdőbetűiből "vették kölcsön", így lett a Joshua, Arthur és Conrad nevekből a Tosca legújabb albumának címe.

Mivel mindhárom gyermek az elmúlt két esztendőben született, az egész lemezre kihatott a két friss apa számára is új világ, új életvitel. Mindemellett igen fontos még megemlíteni, hogy a Tosca producerduóból igazi zenekarrá nőtte ki magát, hiszen 2003 vége óta élőben nemcsak ketten szerepelnek, hanem egy basszusgitáros és egy dobos is csatlakozott hozzájuk, és mindez természetesen az új lemezen is hallatszik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről