Sander Kleinenberg most dokkolni fog - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A holland Sander Keinenberg proghouse-t, a német Mapusa Mapusa progpsy-t, a britek közül a Radio Café születésnapjára a Bah Samba Sound System latinfunkot, Shy Fx , Technical Itch és dj Sunchase drum'n'bass-t, az Archie Bronson Outfit meg indiepopot hoz zsákjában a tavasz első hétvégéjére.
Vágólapra másolva!

Az A38 hajó ismét figyelemreméltó programot bonyolít a hétvégén. Pénteken a Radio Café Four Seassons című sorozat és évszak indító bulit tart. Az Egyesült Királyságból érkezik a Bah Samba Sound System, elegáns latinfunkkal felszerelkezve. Az Easylife Natural az afrikai származású és elbűvölő hangú Senával működik együtt. Fellép még a szolnoki raggabajnok, Copy Con is.

Szombaton aztán a Blacklight Promotion partyja következik. Ezúttal Nagy-Britanniából jön a slágergyáros Shy Fx, Diary of Digital Soundboy című albumából ad ízelítőt. Ott lesz Palotai Zsolt is, valamint Jade&Matt-U, akik magyar létükre a holland Black Sun Empire istálló lemezlovasai.

Pénteken óriási psykarnevált tartanak a Duna másik oldalán, a Közraktár épületében lévő Szociál klubban. A Groove Makers bulira Hamburgból érkezik Mapusa Mapusa és Montagu, utóbbi természetesen Capulet nélkül. Görögországból jön még Stratos, a helyi erők pedig: Kalumet, Sundi és a mi fiúnk, Oyle.

A pénteki dobbasszusért Dunaújvárosba kell utazni. A Chaos Soundz és a Constructed Illusions vendégei a brit Conrad és az orosz Azrael lesz, akik a Combat Records jelesei. Játszik még a Circus Maximustól Scinetyc és SP, meg Android & Lady Rebel a rendezők képviseletében.

Szombat este is lesz dramaba, újra a Citadellát veszi birtokba a Bladerunnaz. A Moving Shadows britjei, Techinical Itch és dj Sunchase prezentálják a húzó produkciókat. A Blade-től aztán Stealth zenél.

A szombat nagy attrakciójának mégis Sander Keinenberg Dokk-beli szettje ígérkezik. A progresszív holland persze elszórakoztatta már párszor a budapesti, sőt a keceli közönséget is. A bemelegítés megint Chriss és Kühl dolga lesz.

A Trafó Bár Tangóba nem először költözik be a Domino Records. Szombaton az Archie Bronson Outfit ad koncertet és dj-műsort. Magyar részről Bertold és Instabi teszi teljessé az indiepop-hepaj lineupját.

Forrás: [origo]
Shy Fx

A Jailhouse-ban szintén szombaton, a rendes kétheti szokás szerint, United Colors of House lesz. A megunhatatlan sorozat rezidensei a házigazda Erká, a trancewawes Marvin és Ablak a Dubrás Beta.

Még több party és részletek a Partytárban!

Peter Poppara