Még egy kört! - It's Rite Hiphop Jam 3

Vágólapra másolva!
Szeptember második napján, tehát most vasárnap tartják az A38-on az It's Rite Hiphop Jam harmadik fordulóját. A verseny ezen körébe harminchat produkció jutott be. A Hiphop.hu cikke.
Vágólapra másolva!

Az It's Rite Hiphop Jam tehetségkutató verseny harmadik, szeptember 2-i elődöntőjébe 36 csapat került be. Az esemény vasárnap már egészen korán, délután fél háromkor elkezdődik az A38 állóhajón, hogy mindenkire sor kerülhessen. Az eredményhirdetés este kilenckor lesz, a döntő pedig a tervek szerint december 29-én, a Petőfi Csarnokban.

A mostani fellépők névsora: Matthew, Jesus'cries, Andrew Style, Flash M, Deeeja, Brancs, Black Ice, Thysta, Pro-Phatz, Kis Doki, De-Mo, Hawaii; G.W., Cickány, Raprodux, W. Surdamann Jr., Szószólók, Stigma, RedOne, Melalo, Kilo, Keresztkérdés, JZA, Jossa; Black Jack, Beerseewalk, Beniboy, Bélamester, Zéessó, Tribe, Raphlexz & Meska, MC Fran, Jazzszerű, All In Squad, Ben Nihil, Athome & Back.

A www.hiphop.hu oldalon az összes, az A38-on fellépő 108 együttes látható majd, sőt szavazni is lehet rájuk megadott időintervallumon belül. A közönségkedvenc természetesen komoly díjban részesül majd, a verseny fődíja pedig kétszázötvenezer forint.

Az elődöntőben minden fellépő műsora egy dal, amely legfeljebb öt perc hosszú lehet. Az elődöntőn és a döntőn is kötelező élőben rappelni, a playbackkelő együtteseket azonnal kizárják A legjobb tizenkét produkció jut tovább a fináléba..

Kp Jancsi és Leva1

Hiphop.hu