Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Remixalbummal készül a Beastie Boys

Vágólapra másolva!
Jön az új Beastie Boys album - illetve a régi, de egészen máshogy. A new yorki banda júniusban hozta ki "The Mix-Up" című albumát, de máris azt tervezik, hogy kiadják ennek vokális változatát. A Housemusic.hu cikke.
Vágólapra másolva!

A The Mix-Up ugyanis instrumentális albumként került a boltokba, sokan ezért azt is hitték, hogy több Beastie Boys-dalszöveg nem is készül már. Ők természetesen tévedtek.

Mike D, MCA és Ad-Rock máris tele van ötletekkel, kik lehetnek azok az énekesek, zenészek, akik az új remix albumon hangjukat is adhatják a számokhoz.

Eddig M.I.A., Lily Allen és Jarvis Cocker nevét hozták nyilvánosságra.

Az új albumot a tervek szerint nem csak hallgatni, de nézni is lehet majd: a Beastie Boys jelenleg is tartó turnéján a zenekar tagjai egy Super 8-as kamerával videóznak.

A fellépéseken készült felvételekből egy "egészestés" filmet terveznek összevágni.

A fiúk remixterveiről, sokat lehetett hallani az utóbbi időben. A Skint Records gondozásában megjelenő The Greatest Hits - Remixed by Fatboy Slim duplaalbum, olyan előadók Fatboy-átdolgozásait rejti, mint a Chemical Brothers vagy Junkie XL, de a Praise You-t, például, Mike D és Ad-Rock vállalta magára.

Nem ez az első együttműködés a Beastie Boys és Fatboy Slim között, hiszen a Body Movin' című számukból is Norman Cook készítette az ismert remixet.

Housemusic.hu


Beastie Boys: Body Movin' (Fatboy Slim remix)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről