Vágólapra másolva!
Ferry Corsten világkörüli trance-utazása most érkezett második állomásához. A két éve megjelent Passport: Kingdom of the Netherlands után most itt van az amerikai "útlevél", amit meg is nyerhetsz a Trancetream nyereményjátékán.
Vágólapra másolva!

A 2005-ben megjelent Passport: Kingdom of the Netherlands után most itt van a Passport: United States of America. A zenei anyagon felül egy bónusz dévédét is tartalmaz, mely a 2006. októberi Road To Voodoo Tour színfalai mögé viszi be az érdeklődőt.

Ferry Corsten első kislemeze 1989-ben jelent meg, majd úgy tűnik, megállás nélkül tovább is dolgozott. Rengeteg remix és szerzői albumok sora fűződik a nevéhez. Gyakori vendég Európa, az Amerikai Egyesült Államok, Dél-Amerika, Ázsia és Ausztrália rendezvényein, illetve ő a gazdája a Flashover Recordingsnak.

Megnyerte többek között a 2005-ös év legjobb dance-dj-jének járó díját, az Ibiza DJ Awardot, volt az Év Producere is, a DJ Mag 100-as listájának szavazásán évek óta a top 20-ban mozog.

Olyan számokat köszönhetünk neki, mint a Fire, a Rock Your Body Rock és a Punk, amelyek ritkán álltak meg a legkülönbözőbb listákon a top 10 előtt. Készített U2-, Duran Duran- (LeBone közre is működött egyik szerzői albumán) Faithless- és Moby-remixeket is.

Trancetream - itt játszhatsz a lemezért!

Ferry Corsten - Prison Break